|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
pozitif84 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağu 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pozitif84
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Şub 2017 Saat 12:08 |
Merhabalar hocam.. kızım iki gün önce göğüslerini kaşıdığını fark ettim. Bu şekilde kabardı ve geçmedi. Tırnakları biraz uzundu. Acaba mikrop mu kaptı ne yapayım? Kızım 3,5 yaşında ve 15,5 kilo.
![]() ![]() Düzenleyen pozitif84 - 28 Şub 2017 Saat 12:12 |
|
Elde etmen gecikirse sakın ümitsizlenme. "Allah'tan ümit kesmeyin." ayetini sıkça oku.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117262 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Uyuz bulasmis.. Eczaneden uyuz icin, sampuan veya Losyon alin, icini okuyup, kullanin..
|
|
![]() |
|
pozitif84 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağu 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pozitif84
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam kesin uyuz mudur kaşıntısı sürekli değilde ben 1-2 defa kaşıdığını gördüm. Eğer uyuz bize bulaşmaması için yapabileceğimiz birşey var mı?
|
|
Elde etmen gecikirse sakın ümitsizlenme. "Allah'tan ümit kesmeyin." ayetini sıkça oku.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|