Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Sistit mi?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumSistit mi?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
duruecem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 113
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı duruecem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Sistit mi?
    Gönderim Zamanı: 27 Oca 2017 Saat 08:29
Hocam kızım 7,5 yaşında 23 kg 123 cm boyunda.
Sık idrara çıkma idrarı geliyormuş gibi olup yapamama sıkıntıları yaşıyor.Ara ara yanma oluyor.Ateş yok.Göbek hizasında dönem dönem ağrı oluyor.
İdrar tahlili ve kültürü yaptırdım bişey çıkmadı.Üroloji doktoruna götürdüm.Mesane duvarında kalınlaşma var dedi.Bir antibiyotik ile üropan verdi.
Aradan 2 ay geçti geçmedi  yine aynı şikayetler başladı.

Bu enfeksiyonsa neden tahlillerde çıkmıyor.Niye bu kadar sık tekrarlıyor.Ne yapabilirim?
Tavsiyelerinizi bekliyorum.Teşekkürler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120153
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Oca 2017 Saat 18:56
Eski mailleri okuyun...
NITRIT:(-) ise, IYE yok demektir...
Turkiye'de, idrarda Lokosit goruldu diye IYE teshis eden doktor coooooook!!!
Yukarı Dön
duruecem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 113
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı duruecem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Oca 2017 Saat 12:36
Hocam idrar tahlilinde ve kültüründe bişey yok nitrite de bakıyorum.O zaman bu sık sık idrara gitme damla damla idrar çıkması gibi şeyler ne kaynaklı olabilir?bu konuda sizden bir yönlendirme bekliyorum.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120153
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Oca 2017 Saat 19:50
Yapisal olabilir..
Idrarini yaparken, ara ara idrarini tutmasini soyleyin.. Bu sekilde mesane altindaki adele gelisir.
BAK: Kegel manevrasi..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.