Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Sık idrara çıkma
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumSık idrara çıkma

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
belinayyalçın06 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 61
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı belinayyalçın06 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Sık idrara çıkma
    Gönderim Zamanı: 21 Oca 2017 Saat 14:45
Hocam merhaba bu konuyla ilgili 2 ay kadar oncede yazmistim. Tuvaleti varmis gibi oluyo ama bi iki damla anca. Ve bu sefer kilotunada kaciriyor. Sık sık idrar yollarindan rahtsizlanir oldu kizim bu sene.. Temizliginede dikkat ediyoruz bide.. Sık sık camasirini degistirip temizligini yapiyorum.. Neden tekrarliyor cözemiyorum. Tamamen temizlenmiyo mu acaba mikroplar bactrimle.. Bu bu sene 3 oldu galiba.  Yaban mersini ni de yediremiyorum :( 
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı belinayyalçın06 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Oca 2017 Saat 17:11
Hocam karin agrisi vardi gazi vardi kakasini. Zor yapiyodu sonrasinda bu durum cikti.. Sık idrara cikiyo kaciriyo ama sancili bi durumuda yok.. Huzursuzlugu hic yok ama 5 dk bi tuvalette.. Bazen kakam var diyo oturuyo yapamadım diye kalkiyo ama kabizda değil gercekten varken yapiyo.. Ne olabilirki bu böyle doktora görür sem idrar kültürü yapip bisey cikmadi diyolar yada en fazla bactrim veriyolar. Cocukta böyle olunca ister istemez güvenemiyorum eksik biseymi yapiliyo diye. Sizce nedir bu durum
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120162
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Oca 2017 Saat 19:43
Kacirdigi kaka hemen temizlenmezse; on tarafina bulasabilir. Az bir kaka kacirsa bile yikayin.
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı belinayyalçın06 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Oca 2017 Saat 22:48
hocam kaka hiiç kaçırmadı idrar kaçırmaya başladı ama renk koku yok bembeyaz su.. ben galiba biraz karışık yazdım özür dilerim1 hafta oldu başlayalı nasıl geçireceğimi bilemedim.. karın gurultusu vardı daha önce sonra karın ağrısı başladı sonra tuvalette yapamıyoru diye ağladı ılıksuya bal karıştırıp verince rahatlıyorum dedi.. ama geçmek bilmedi peşine sık idrara çıkmaya başladı anne çişim var gibi oluyo diyo ama sistit olduğundaki gibi sıkıntısı yok oturuyo bi damla yapııyo çişini bitti diyo.. internette ıbs hastalığı diye bişey okudum.. her duyduguna yazana inanmamak lağzım ama bulguları aynı  hassas bağırsak hastalığımıymış neymiş.. şüphelendim hocam.. her gün o peşpeşe çiş faslından sonra karnım ağrıyo deyip azıcık kakasını yapıyo.. çıkıyo bidaha giddiyo benim yine kakam var diye ama bu seferde azıcıkbişey ya var ya yok.. çözemedim içinden çıkamadım.. karmakarışık bulguları var hocam  benimde kafam karıştı.. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120162
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Oca 2017 Saat 23:16
5 gun aksamlari; 1 olcek Atarax icirin, sonucu konusalim..
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı belinayyalçın06 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Oca 2017 Saat 00:25
Tamam hocam simdide uykudan uyandi kakam var dedi ama yapamadi bugün zaten yapmistida gun icerisinde kakasini :( bu atarax ne icin kullanilir hocam
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı belinayyalçın06 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Oca 2017 Saat 01:01
Hocam 5 gün ataraxi kullandim.. Idrarimiz rahatlamisti kabizligi var hala.bide kakasi küçük küçük parca parca.. Kac gunden beri bugün yine sık idrara cikmaya basladi.. Altinada biraz kaciriyor. Ve sanki birazda kokulu.. Ama bunlarin disinda herhangi bir fiziki rahatsizligi yok. Sadece biraz bunalimda oldugunu hissediyorum.. 5 yasindahergun oynayanildigi vakit gecirebildigi bi arkadasi yok.. Yetebildigimce yetmeye calisiyorum ama yasiti kadar olamiyorum tabiki Bu yüzden yapiyor olabilir mi.. Doktora goturup muayene ettirmek istiyorum ama ellerinde cocugumu oyuncak etmekte istemiyorum.. Sizin haricinizde Iyi bildigim bir doktor yok sansimizne cikarsa.. Sıkıstim kaldim. Evde yarim saate kalmadan tuvalete gidiyor ama disari cikinca 3 4 saat yapmadan hiiic kacirmadanda tutabiliyor. Herhangi bir rahatsiligi olsa durum nasil olurduki hocam
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.