|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
cansum
Altın Üye
Kayıt Tarihi: 03 May 2008 Konum: Kızım - Oğlum Durum: Aktif Değil Puanlar: 2234 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Alt ıslatmaGönderim Zamanı: 12 Şub 2016 Saat 15:13 |
|
kadir bey merhabalar
04.12.2011 doğumlu oğlum var. 2,5 yaşında tuvalet eğitimini tamamladı. 2 haftadır kreşe gidiyor. burada alt ıslatma sorunu yaşıyoruz. yabancı bir ortama girdiği için diye düşündük. fakat öğretmeni tuvalete götürüp yaptırmasına rağmen 15 dakika sonra altına kaçırmış. Evde de zaman zaman bu sorunu yaşıyorduk uzun süre tutup sormamıza rağmen söylemeyip altına kaçırıyordu. gece de mutlaka kaldırıyorum. kendisi uyanmıyor. kaldırmazsam altını ıslatıyor. aklıma fizyolojik bi neden olabilirmi diye geldi. bir de sünnet olmadı. bununla da alakası olabilir mi bilmiyorum ama bazen çevremden bu şekilde tepkilerde alıyorum Ne yapmamı önerirsiniz. yardımcı olursanız çok sevinirim
Düzenleyen cansum - 12 Şub 2016 Saat 15:18 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Şub 2016 Saat 19:20 |
|
Sunnet ile ne alakasi VAR!!!!!!! Butun Cinliler, Hiristiyanlar, altlarina cismi yapiyor!!!!!!!!!!!!! Siz ne bakiyorsunuz o aptal millete!!! EGER: Sadece, gunduz kaciriyor ise, hadise psikolojiktir, Kresi sevmiyor demektir. Konusarak halletmeye calisin. Gece de kaciriyorsa, yatmadan evvel, Minirin sprey kullanin. Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|