|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
mishca
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: hizli nefesten ne zaman endise duyalimGönderim Zamanı: 15 Oca 2016 Saat 12:13 |
|
Hocam merhaba nasilsiniz ?
Biz malum gribiz , öksürük atese artik alistim ama hizli nefes almasi beni hep endiselendiriyor. Ates oldugunda solunum hizlanir. Bronşlar daraldiginda hizlanir. Bunlar haricinde hizli nefes almanin mudahale edilmesi gereken bi durumu varmi hocam ? Bugun uykusunda ates yok 46 saydim eli ayaklari buz gibiydi sarip sarmaladim zor isindi.
Düzenleyen mishca - 15 Oca 2016 Saat 12:16 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Oca 2016 Saat 18:06 |
|
Dudaklari morarirsa, konustugunda, cumlenin sonunu getiremiyorsa, ayakta dolasacak hali yoksa, basini yastiktan kaldiramiyorsa, o zaman onemlidir. Ilk sayfada; Wood-Downes'in Klinik Astim Cetveli'ni inceleyin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 15 Oca 2016 Saat 18:07 |
|
![]() |
|
mishca
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Oca 2016 Saat 18:40 |
|
hocam,
mudahale icin yazdiklarinizin hepsi birliktemi olmali . Bizde sadece ,konusmanin sonunu getirememe oluyor. arada nefes alip alip konusmaya calisiyor genel durumu iyi oluyor.Cetveli inceledim 5 in altinda gorunuyoruz.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Oca 2016 Saat 18:55 |
|
5'in altinda oldugu surece, hicbir sey yapmayin. 5-7 arasi evde mudahale edin, 7'nin ustunde, hastane gerekir.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|