|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
watcher54 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 123 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı watcher54
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 May 2015 Saat 16:10 |
kızım 7,5 aylık 8 kg 68 cm
sorularım şöyle 1. gribin 6. gününde hala burun akıntısı ve huzursuzluğu devam ediyor.bal limon kullanıyorum. iliadin damla kullanmalımıyım. 2. multitaps veya balık yağı kullanmalıyım? önerdiğiniz ölçek ve bir ürün var mı 3. diş çıkarmadı, zymflour kullanmalıyım? ne kazar süre ve hangi ölçekte 4. uykuları geceleri olmak üzere 40 dakikada bir bölünüyor, emerek veya sallayarak yeniden uyutuyorum. su içirmeye çalışıyorum, istemiyor. çalışan bir anneyim ve bu durum beni çok yordu, dayanamaz hale geldim. sipraktin kullanmasam zarar verir miyim?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Gripler; ortalam; 2-3 hafta surerler. Iliadin damla; ancak, kulak agrisi olur ve siz suphe ederseniz, veya Serum fiz ile burnu acilmazsa... "Burnu akiyor" diye, Iliadin kullanilmaz.
2- MutiTabs, gunde 1ml kullanabilirsiniz. Eski mailleri okuyun. 3- Dislerini isterse, 1 yasindan sonra cikarir..... "gec kalmis disi, erken cikarma tedavisi" diye bir tedavi YOKTUR... Zymafluor, "Dis curumelerini" onlar!! eski mailleri okuyun. 4- Gerek yok, fazla yuz vermeyin, iki doner, kendisi uyumaya alisir. Sizin usul, isin sonu gelmez.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|