|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
ipekböcegim
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ipekböcegim
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: yememekGönderim Zamanı: 24 Şub 2015 Saat 00:51 |
|
Hocam kızım 23 aylik ancak yemekleri mama blendirdan gecen corba(etli sebzeli mercimek ya da pirincli) yogurt ve muz rendesi. Hepside oyunla ve reklamla zor yiyor.Anne sütü aliyo kutu sut icmiyor bende mamalara katiyorum. Bizle sofraya oturuyor kendi istegi ile birseyler agzina atiyor cigniyor yutulacak hale de getiriyor ama tükürüyor.onceleri tükürmezse ögürüp kusuyordu bile. Artik zorlaniyorum. Siz daha once lahmacun ici vb teklif edin dedinizdi ama nafile yemedi ne yapmali... salatalik seviyo tuzla istiyor veriyoruz sonra evden cignenmis tükürülmus parcalari topluyorum. Yutma sorunu nasil ne zaman gecer Sağolunhocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Şub 2015 Saat 07:25 |
|
Acele etmeyin, bazi cocuklarin kati gidaya gecmeleri (soya cekim olarak) gec olabilir...
SAKIN: Turk doktorlarinin sacmaliklarina inanmayin... "Cignemeyi ogrenmek" diye bir sey yoktur, her cocuk farkli zamanlarda, icgudusel olarak yapar.. Nasil dogar dogmaz meme emmeyi biliyorsa, vakti geldiginde, cignemesini de, yutmasini da; becerir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 24 Şub 2015 Saat 07:26 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|