|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
durucan
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 08 Şub 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 230 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: sütGönderim Zamanı: 12 Şub 2015 Saat 22:29 |
|
iyi gunler
gecen gun bir yazınızda acık sutlerden bagırsak tuberkulozu bulaşabileceğini soylemişsiniz ben acık sut alıp yogurt yapıyorum sutu kaynatınca içindeki mikropların öldüğünü sanıyordum. yanlısmı biliyorum acaba acık sut hiçbir sek,lde kullanılamazmı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120168 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Şub 2015 Saat 23:55 |
|
iyi okumamissiniz!!!! Acik sutleri; CIG VERDIGINIZDE diye belirttim.. Bir tasim kaynatmaniz bile hastalik yapici bakterileri oldurur.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|