|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ozlem_azra ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 96 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozlem_azra
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 May 2014 Saat 21:38 |
Merhaba Hocam,
Sayenizde 6,5 aylık kızımı 4 aydır kontrol de dahil doktora götürmüyorum. Sadece sağlık ocağına aşıları ve kilo boy kontrolü için götürüyorum. Doğumda 2550 gr 49cm olan kızım 6 aylıkken 7100gr 66cm. Ağırlıklı anne sütüyle besleniyor, arada yoğurt, peynir, muz gibi besinlerden tadımlık yiyor. D vitamini ve Zymafluor kullanıyoruz, demir damlası kullanmıyoruz. Hocam sizce kontrole götürmeli miyim? Her hangi bir sorunu yok gibi! Sadece karın bölgesinde cildi pul pul oluyor, kurumuş gibi. Size resmini göndermiştim, kese yap demiştiniz. Havluyla banyodan sonra ovaladım, düzeldi. Sonra yine tekrarladı! Neden olur? Ne yapmam gerekir?
|
|
benbirannedogurdum.blogspot.com.tr
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118707 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Boyu: 3.5 kilo doganlari 1cm gecmis, agirlikta: 250 gram eksik kalmis, tahminim ;2-3 ayda kapatir.Sut agirlikli besleyin, gunluk sut miktari;600ml'yi gecmesin.
2- Zymafluor ve Dvit'e devam.. 3- Cildinin ozelligi bu!! Ayni sekilde yikamaya devam. 4- Saglik ocagina goturmeniz yeterlidir. Muhim bir durum olursa, kontrole gidin ama benim haberim olsun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|