|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
oguzhan
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: dusmeGönderim Zamanı: 21 Mar 2014 Saat 00:06 |
|
hocam 16 aylık oğlum koltukta ayaktayken alnının ustune dustu hafif kızarıklık var dusunce aglamanın etkisiyle kustu 3-4 saat uyutmadım halinde bi sıkıntı yok gibi neye dikkat etmem gerek, uyurken surekli takipte olmalımıyım duşmeden cok korktum hocam daha once mama sandalyesınden dustu gece uyudugu yerde midesi kalkıyor ve uyanıp kusuyordu beyın cerrahına gittik çocuk ıyı durumda bosuan radrasyon almsın dedi çok korkuyorum inşallah bu geceyı sağ salim atlatırız. Annelik ömur torpusu dusunce ılk yapacaklarımız dıkkat edeceklerımıznedir hocam kısaca yazarmısınız Allah razı olsun usanmadan cevaplıyorsunuz.şimdiden teşekkurler |
|
![]() |
|
oguzhan
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Mar 2014 Saat 15:35 |
|
HOCAM TATİLDE OLDUĞUNUZU SONRADAN OĞRENDIM.BU SORUYU CEVAPLAMANIZA GEREK KALMADI ARTIK OĞLUM İYİ TEŞEKKURLER .BOŞUNA SIZI YORMAYAYIM
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|