Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - öksürük
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumöksürük

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
bilgeakgun Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

hepimiz hilalcigiz:)

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1906
Mesajın Direkt Linki Konu: öksürük
    Gönderim Zamanı: 01 Eki 2013 Saat 10:11
Kadir Bey Merhaba

21 aylık kızım 5 gün önce 40 derece ateşi vardı,ve boğazının acıdığını söylüyordu,başka hiçbir şikayet yoktu,doktora götürdüm,boğazları çok kızarık dedi,bize antibiyotik şurup verdi,bu şurubu kullandığımız ertesi gün ateş düştü,fakat 3 gündür de öksürük başladı,dün gece hiç uyuyamadı,öksürük de köpek havlaması gibi ama öksüremiyor da acıyor sanıyorum boğazı,çok kısa kısa kötü birsesle öksürüyor,ve gece hep yudum yudum sürekli ağlayarak su istedi,nefes alıp verirken de çok hırıltısı var,gecemiz çok zor geçti,ağzında da kötü bir koku değil ama sanki ilaç kokusu gibi acaba balgam kokusu mu değişik bir koku geliyor,bugün tekrar doktora götüreceğim,hocam decort iğne istemeli miyim doktorumuzdan?limonlu bal veremiyorum almıyor,cold mix ve viks sürmeye devam ediyorum,6 yaşında oğlumu da hep sizin tavsiyelerinizle büyüttüm Kadir Bey ama böylesi bir kötü öksürükle karşılaşmadım,önerilerinizi bekliyorum,sevgiler,

Kadir Bey size yazdıktan sonra Dr.a gittik,decort versek mi dediğimde 2x1 Prednol hap verelim iğneyle canını yakmayalım dedi doktor,sizce bunu kullanmalı mıyım,ses telleri ve bademciklerinin ödem yaptığını söyledi,ayrıca balgamı azaltmak için Perebron şurup verdi(prospektüsünde 2 yaş altı çocuklarda halüsinasyona sebep olacağı için kullanılmamalıdır yazıyor)Prednol ü yatmadan önce versem yeterli olur mu?kullanabilir miyim?

Düzenleyen bilgeakgun - 01 Eki 2013 Saat 15:19
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120127
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Eki 2013 Saat 20:02
2x1 Prednol hap verelim iğneyle canını yakmayalım dedi

O haplar, tesir edene kadar cocuk zaten iyilesecek... EGER; "Akut larenjit"(Krup) teshisi dogru ise, hastaligin diger adi: 3gece hastaligi dir... 2 gece zaten gecti, bu saatten sonra igne de gereksiz... Gece sikintisi olursa; soguk havaya cikarin, aninda acilir.. Sakin Perbron'u vermeyin, zaten hic geregi de yok...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.