dr bey merhaba..oncelıkle sorularım bıraz uzunca hakkınızı helal edın..
kızım 8 aylık..gecen ay kılosu 9800 ıdı,6. ayında boyu 72 cm dı bıdaha olculmedı..
7. ayında hemogram yapıldıgında sonuc soyleydı.
HCT 33.5
MCV 72.5
PDW 10.4
MPW 7.2
Lenfosit% 64.9
Lenfosit# 6.6
GRAN%31.2
P-LCR 9.1
DEMİR 39.45 (TAHLİLDE KOYU RENKLE CIKAN DEGERLER..DIGERLERI REFERANS ARALIGINDA)
İdrar tahlili temız cıktı..bu degerler akabınde dr SANTAFER kan ılacı verdı..bu donemde beslenme durumu cok ıyıydı kızımın uykuları duzene gırmıstı..1 hafta sonra bıcak gıbı kesıldı yemesı ve uyuması..dr a yıne gttıgımızde diş çıkardıgını ve grıp oldugunu soyledı..POLİVİT,PEDİTUS,KLAVUNAT ve diş cıkardıgı donemde agrı kesıcı etkısı old. soyledıgı DENCOL diş jeli verdi..kızımın atesı 38,5 ı buluyodu..asırı derecedede agızdan burundan kusması vardı..aslında hep kusardı ama son donemlerde cok sıklasmaya baslamıstı..ve kızım son 3 4 gundur artık uykusunda bıle fıskırır sekılde kusmaya basladı..aksam 9 da ıctıgı mamayı gece 3 4 arası oldugu gıbı fıskırttı..bunca saat sonra hıc sındırmeden gerı cıkarttı yanı.. dun yıne dr a gttık tum batın ıstedı yalnız usg de dr bısey goremedı kızımın mıdesı bos oldugu ıcın..ve dr mıdesını bosaltmak ıcın (kusacak bısey olmasın dıyeymıs) ZANTAC ,MOTİLİUM VE PARANOX fitil yazdı kullandıklarımızın yanına bırde..
kızımın ıcı tamamen surup dolu ..ıstahsızlıgı ve burnundan kusması tavan yaptı ne yerse (kı guc bela 1 2 kasık)daha yerken kusuyor ..hele pütürlü ıse aclıgından ölse dahı yemıyor..aclıgı onu yemeye tercıh edıyor..dr umuz ısrarla pütürsü hıc bırsey vermeyeceksın dıyor.vermıyorum da ama bu surec ne kadar dogru bunu sıze sormak ıstıyorum..kızım gun gun kılo verıyor,baygın baygın bakıyor sureklı mızmız,yorgun gıbı,halsız ..hele bu kusmalar onu mahfedıyor..
Cok caresız kaldım yavruma karsı n olur bır akıl verın..