Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - gece çok üzdü kızım :( (süt, bal,viral enfeksiyon)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgece çok üzdü kızım :( (süt, bal,viral enfeksiyon)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
waterlily Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 44
Mesajın Direkt Linki Konu: gece çok üzdü kızım :( (süt, bal,viral enfeksiyon)
    Gönderim Zamanı: 23 Eyl 2008 Saat 17:04
merhaba kadir bey

kzım 7 ekimde 1 yaşında olucak yaklaşık 2 aydır normal uht p....r süt veriyorum yağ oranı azaltılmış.ağır geliyor olabilirmi.
çünkü dün gece uykusundan çok ağlayarak uyandı ve yaklaşık 4 saat acı acı ağladı ardından kakasını yapınca rahatladı ki gece altını açmam ama kaka yapınca şaşırdım ve 38 de ateşi oldu birden anlam veremedim..sabah ve gün içerisinde herşey normale döndü.neydi gece sıkıntı anlamadım

birde artık bal vermelimiyim
süt seçiminde bazı markalarda 1 yaş üstü sütü yazanlardanmı almalıyım diğer sütlerden ne farkı olablir ki kafam çok karıştı

çok teşekkürler doktor bey
ECRİNİM
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120179
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eyl 2008 Saat 18:11
Yağı azaltılmış süte gerek yok, normal UHT veya günlük her marka sütü içebilir.
Gece herhalde basit bir viral enfeksiyon atlattı. Enfeksiyonlarda ve stres durumlarında, vücut bazı organlara fazladan kan göndermek ister. Bunun içinde, daha az önemi olan organlardan kanı çeker ve bu bölgelere gönderir. Bu yüzden ateşlenince eller ve ayaklar buz gibi olur, bu yüzden imtahan kapısında ikide bir tuvalet ihtiyacı olur. Sizdeki durum, sindirim sisteminden kan çekilmesi ve vucudun işlemek istemediği barsak muhtevasını dışarı atması olayıdır, zararsızdır.
Bal verebilirsiniz, mecbur değilsiniz. İllaki bal yesin diye bir iddiamız yok.
Süt olarak siz, bakkalarda satılan standart kutu sütlerinden herhangi birini alabilirsiniz.

Düzenleyen Dr. Kadir Tuğcu - 23 Eyl 2008 Saat 18:12
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.