Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kulak ağrısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkulak ağrısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
taha Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 61
Mesajın Direkt Linki Konu: kulak ağrısı
    Gönderim Zamanı: 23 Eyl 2013 Saat 09:24
hocam oğlum gripti tam geçiyor dedik birde kulağı ağrımazmı yavrum 2.5 yaşında kulağım kulağım devamlı ağrıyor 2.geceyi geçirdi geçmek bir yana kulağından kanlı irinli su geliyor ateşi tekrar çıktı sizin yazdıklarınızı okudum kulak hakkında onları uyguladım burnuna iliadin ağrısına dolven aldırdım ama yavrumun hiç ağrısı geçmiyor uykudan ölüyor uyuyamıyor ne yapayım hocam ben kendime olsaydı bunlar bu kadar dayanamaz dr a giderdim ne yapalım hocam yemekte yemiyor yediğinide kusuyor
bilgi gerçek hazinedir
Yukarı Dön
taha Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eyl 2013 Saat 09:54
hocam ne olur görün mesajları kulağı çok akıyor çokta ağlıyor bactrimi bende alayımmmı
bilgi gerçek hazinedir
Yukarı Dön
taha Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eyl 2013 Saat 16:58
hocam hala akıyor oğlumun kulağı ateşide var bir şey olmasın inanın kocamda kedi gibi başımda bekliyor ben sana sorarım bir şey olursa diyor ne olur hocam cevap yazın uykudan gözünü açamıyor bütüngün gece kucağımdaydı
bilgi gerçek hazinedir
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118645
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eyl 2013 Saat 20:58
Sizinle aramda; "10 SAAT" saat farki var... Burada yeni sabah oldu.
Iliadin baslamaniz iyi olmus. Sakin kulagina bir sey damlatmayin, sadece az nemli kagit mendil ile silin. Zarda delinme olmus, kulaga bir sey damlatmadiginiz surece, kendi kendini tamir eder. Bactrim surup; gunde 2x1 olcek(5ml) baslayin(5gun). Agri icin: Dolven gunde: 2x1 olcek, ilaveten; ParaNox120 fitil: 4x1 verebilirsiniz. Kisa sureli 'sicak tatbiki' de iyi gelir. (Misal:Utu ile isitilmis havlu)

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 23 Eyl 2013 Saat 20:59
Yukarı Dön
taha Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eyl 2013 Saat 21:04
sağolun hocam ne zamana kadar akar sabahtan beri kanlı suku akıyor elltmiyor bile mahvoldu çocuk peki neden hep uyumak istiyor dolven mi uyutuyor
bilgi gerçek hazinedir
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eyl 2013 Saat 22:10
Oztaki borusu acilip is gormeye baslayana kadar, akinti surecek, cok onemli degil, yeterki siz "kulak damlasi" kullanmayin. Grip suresince uyku artacak.
Yukarı Dön
taha Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Eyl 2013 Saat 08:38
hocam bactrimi şimdi almaya gidiyorum dün geceki nöbetçi eczane çok uzaktı peki hocam yavrumun agrısı ne zaman geçicek bütün gece kulağım dedi 2. çocuğum ama ilk defa böyle bir şey başımıza geliyor çok endişeliyim  çocuk perişan oldu ilaçlar hiçmi ağrısını azaltmıyor
bilgi gerçek hazinedir
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Eyl 2013 Saat 22:36
Eger; kullandiginiz, atesdusurucu/agri kesici ilaclar bir ise yaramadi ise; "Novalgin surup" gunde:3x1 olcek verbilirsiniz..Iliadin damlaya devam ediyorsunuz degilmi???

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 24 Eyl 2013 Saat 22:36
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.