|
Kan tahlili |
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
| Yazar | |
yagmurb
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 12 Tem 2017 Konum: türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 487 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kan tahliliGönderim Zamanı: 01 Nis 2020 Saat 12:41 |
|
Merhaba kadir bey 13 haftalık hamileyim bir aydır geçmeyen balgam li öksürük boğaz ağrısı kulak ağrısı ve gozde yanma ishal şikayetiyle araştırma hastanesine gittim kan testi yapildi wpc 14 monoton 0.96 neut 9.64 lymph 20 rdvcv 15.3 rdw sd 48.6 mpv 10.6 nrbc 0 crp 18.23 sonuçlar böyle kanda enfeksiyon var boğaz kültürü yapacaz dedi ama kit yokmuş yapmadi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Nis 2020 Saat 21:03 |
|
Tipik Turk doktoru!!
WBC; Antibiyotik gerekecek kadar yuksek degil. Hele ishalli iken, antibiyotik kullanirsaniz, "duman" olursunuz. Oturun, oturdugunuz yerde, Grip icin anlattiklarimi uygulayin. SAKIN atesinizi de dusurmeyin. |
|
![]() |
|
yagmurb
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Nis 2020 Saat 14:10 |
|
Bugun bebek için kontrole gittim antibiyotık yazdı sizin söylediğiniz üzere almadım decavit ve kan ilacı ve parol yazdı onları aldım. Kan ilacını ve vitamin kullanmamın bir faydası olurmu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Nis 2020 Saat 22:12 |
|
HICBIRINI almayin, ve kullanmayin..
|
|
![]() |
|
yagmurb
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Nis 2020 Saat 22:34 |
|
Hocam ev karantinası verdiler 14 gun izinliyim evden çıkmayıp bol bol uyuyorum tam iyi oluyorum iki gun sonra tekrar öksürük burun akıntısı geniz dolu hafif 37.9 ates halsizlik geliyor geçiyor hibi okup geri geliyor mart basından beri boyle iyi olup tekrar kotu oluyorum hiç ilaç takviye almadım ama düzelemedimde doktorlar semptomlar oldugunı soylediler bende. Sizce corona isem kuluçka sonrası bi şekilte 10 gun zaturre ya virüs ölür ya insan demiltiniz bu sürenceme nedendir ben böyle ınatçı grıpye hiç olmamıştım yeniliyor sürekli bırde hocam hamileyim ve covit semptomları var d vit ampül zararı olurmu yada faydası kızım esim ve ben içebilirmiyiz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Nis 2020 Saat 01:32 |
|
Arazlar gecinceye kadar pek yataktan bile cikmayin.
Dvit3 her sene ailecek icin. Sadece benim dediklerimi yapin ve bol bol, yazilarimi ve makalelerimi okuyun. |
|
![]() |
|
yagmurb
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Nis 2020 Saat 01:41 |
|
Tesekurler hocam hamile oldugum için çekincede kalmıştım kullanıyorum o zaman ampül
|
|
![]() |
|
yagmurb
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Nis 2020 Saat 22:58 |
|
Malesef 40 aylık kızımdada ates ve gogusten gelen hırıltı basladı çok hırıltı var horluyor gıbı hırhır ses geliyor otururken bile 37.7 ates var burnunu yıkadım serum ile coldmıx damlattım doktora gerek varmıdır cigeremi indi hırıltı korkutuyor burnu sıklıkla tıkanıyor yıkıyorum serum ile
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|