Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kan tahlili
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kan tahlili

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yagmurb Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 487
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yagmurb Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kan tahlili
    Gönderim Zamanı: 01 Nis 2020 Saat 12:41
Merhaba kadir bey 13 haftalık hamileyim bir aydır geçmeyen balgam li öksürük boğaz ağrısı kulak ağrısı ve gozde yanma ishal şikayetiyle araştırma hastanesine gittim kan testi yapildi  wpc 14 monoton 0.96 neut 9.64 lymph 20  rdvcv 15.3 rdw sd 48.6 mpv 10.6 nrbc 0 crp 18.23 sonuçlar böyle kanda enfeksiyon var boğaz kültürü yapacaz dedi ama kit yokmuş yapmadi
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120127
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Nis 2020 Saat 21:03
Tipik Turk doktoru!!
WBC; Antibiyotik gerekecek kadar yuksek degil.
Hele ishalli iken, antibiyotik kullanirsaniz, "duman" olursunuz.
Oturun, oturdugunuz yerde, Grip icin anlattiklarimi uygulayin.
SAKIN atesinizi de dusurmeyin.
Yukarı Dön
yagmurb Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yagmurb Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Nis 2020 Saat 14:10
Bugun bebek için kontrole gittim antibiyotık yazdı sizin söylediğiniz üzere almadım decavit ve kan ilacı ve parol yazdı onları aldım. Kan ilacını ve vitamin kullanmamın bir faydası olurmu
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Nis 2020 Saat 22:12
HICBIRINI almayin, ve kullanmayin..
Yukarı Dön
yagmurb Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yagmurb Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Nis 2020 Saat 22:34
Hocam ev karantinası verdiler 14 gun izinliyim evden çıkmayıp bol bol  uyuyorum tam iyi oluyorum iki gun sonra tekrar öksürük burun akıntısı geniz dolu hafif 37.9 ates halsizlik geliyor geçiyor hibi okup geri geliyor mart basından beri boyle iyi olup tekrar kotu oluyorum hiç ilaç takviye almadım ama düzelemedimde doktorlar semptomlar oldugunı soylediler bende. Sizce corona isem kuluçka sonrası bi şekilte 10 gun zaturre ya virüs ölür ya insan demiltiniz bu sürenceme nedendir ben böyle ınatçı grıpye hiç olmamıştım yeniliyor sürekli bırde hocam hamileyim ve covit semptomları var d vit ampül zararı olurmu yada faydası kızım esim ve ben içebilirmiyiz
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Nis 2020 Saat 01:32
Arazlar gecinceye kadar pek yataktan bile cikmayin.
Dvit3 her sene ailecek icin.
Sadece benim dediklerimi yapin ve bol bol, yazilarimi ve makalelerimi okuyun.
Yukarı Dön
yagmurb Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yagmurb Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Nis 2020 Saat 01:41
Tesekurler hocam hamile oldugum için çekincede kalmıştım kullanıyorum o zaman ampül
Yukarı Dön
yagmurb Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yagmurb Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nis 2020 Saat 22:58
Malesef 40 aylık kızımdada ates ve gogusten gelen hırıltı basladı çok hırıltı var horluyor gıbı hırhır ses geliyor otururken bile 37.7 ates var burnunu yıkadım serum ile coldmıx damlattım doktora gerek varmıdır cigeremi indi hırıltı korkutuyor burnu sıklıkla tıkanıyor yıkıyorum serum ile
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.