|
Arka arkaya 4. Antibiyotik |
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
| Yazar | |
Aslim23
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Arka arkaya 4. AntibiyotikGönderim Zamanı: 21 Ara 2019 Saat 08:15 |
|
Çok fazla üzgünüm.kızım 6 yaşında 3 yıldır anaokulu kreşe gidiyor.bu yıl 1 e başladı.önce yoğun kusmayla gittik idrar yolu enfeksiyonu başlangıç görünüyor dediler 2 farklı antibiyotik verdiler.o ilaçlar bitti yutkunamıyorum dedi gittik boğaz yolu enfeksiyonu bembeyaz kaplanmış dediler antibiyotik verdiler. O antibiyotik bitti nefessiz kalana kadar öksğrrmeye başladı gittik ciğerlerini çok kötü üşütmüş deddiler antibiyotiğe başlayalı 4. Gün öksürük kesildi bugün ateş ve kusma başladı.şuan acileler babasıyla ve ben delirmek üzereyim. Balik yağı probiyotik damla keçiboynuzu özü ruşeym herşeyi kullanıyorum sağlıklı olsun diye.neden oluyor emzirdim bağışıklığı güçlü olur dediler 26 ay olana kadar emzirdim.Kadir bey nolur bişey söyleyin kızım resmen eridi gitti hastanede yatıp kalkıyoruz .Ne yapacağız.ateş v3 kusma neden başladı henüz bilmiyoruz.çok çaresizim. Iyi bir anne olmaya çalıştıkça herşey terse döndü. Nerede hata yapıyoruz? Hiç hasta olmayan kızım birden çöktü.ve işin kötüsü 1 ay 1 buçuk ay içinde yaşanıyor bunlar.
Düzenleyen Aslim23 - 21 Ara 2019 Saat 11:21 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Ara 2019 Saat 19:02 |
|
Kabahat sizde!! Hic mi yazilarimi okumadiniz?? Turkiye'de hic bu sebeplerle doktora gidilir mi??
1- Idrar tahliline tekrar bakin... Nitrit:(-) ise, zaten idrarda HIC BIR SEY YOKTU, iyi kazik yediniz.. Butun domuzun basi o Antibiyotik oldu.. 2- Okusa idiniz bilirdiniz; Bogaz enfeksiyonlarinda, Ates+Agizda pis koku+Dili kaplayan pas tabakasi YOKSA: Antibiyotik gerekmez..Turkiye'nin SALAK cocuk doktorlari, her atesli cocuga, antibiyotik verirler, her oksurene de, Astim derler.. Siz hala bu salaklari ogrenemediniz mi? 3- "Usutmek ile" hastalik olmaz.. Dunya'da bir tek, Turk cocuk doktorlari bu kadar geri-zekali olabilirler. O kadar geri-zekalilardir ki, hem; "usutmus" derler, hem antiubiyotik verirler! Boyle geri-zekalilardir. 4- "...Balik yağı probiyotik damla keçiboynuzu özü ruşeym herşeyi kullanıyorum sağlıklı olsun diye.neden oluyor..." Bunlari hicbirinin en ufak bir faydasi olmaz.. Dunya'da bir tek Turk cocuk doktorlari bunlari soyleyebilecek kadar salaktirlar.. Zira, dogru durust bir Tibbi bilgileri yoktur.. ASLA Grip teshis etmezler.. Bu salaklara gore, her atesli cocuga antibiyotik vermek gerekir. Siz de; dusmussunuz boyle bir SALAGIN eline, cekip duruyorsunuz.. 5- Cocugunuz, Belliki Grip geciriyor... Kan Sayimi yapildi ise, WBC degerine bakin, dusuk oldugunu gorursunuz. 6- En buyuk kabahatiniz; Turk cocuk doktorlarina inanmak.. NASIL bu kadar saf olabildiniz?? Butun ilaclari kesin, benim yazilarimi ve Bilhassa; "Sahtekarligin 3 Safhasi" yazilarimi iyi okuyun.. O zaman bu namussuz , ahlaksiz pustlarin ne mal olduklarini anlarsiniz,.. |
|
![]() |
|
Aslim23
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Ara 2019 Saat 20:15 |
|
Teşekkür ederim Kadir bey cevabınız için.ben sizi genelde takip ediyorum ama çocuk o kadar kötü duruma geldi ki ne söylenirse bir ümit düzelir diye yapmaya başladık.ateş kusma başladı acile gittiler demiştim ya.ciğer üşütmesinin belirtileri bunlar bunlar normal klamere devam edin demişler.ama bugün kızım çok kötüydü.şimdide ishal başladı.iyileştirceklerine daha kötü yaptılar
|
|
![]() |
|
Aslim23
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Ara 2019 Saat 21:38 |
|
Kadir bey birde kusmayla götürdük dedim ya idrar yolu enfeksiyonu başlangıcı var ondan kusuyo demişlerdi.tahlile baktım nitrit negatif.peki 5 gün boyunca kısması nedendi idrar yolu enfeksiyonu değilse.ateşsiz halsizlik olmadan ishal olmadan 5 gün kustu çocuk.ondan sonra götürdük idrar yolu dediler.o zaman kurmasının gerçek nedeni muamma olarak kaldı demektir
|
|
![]() |
|
Aslim23
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Ara 2019 Saat 21:23 |
|
Bugün 12 kere kustu ve ateşi düşmedi kızımın.klamer i bugün kullanmadım.şimdi acile gittiler tekrar. Şu takviyesi yaptıkça kusuyor dengesini kaybetmeye başladı.ciğer üşütmesi demişlerdi şimdi ne diyecekler meraktayım
|
|
![]() |
|
Eyslyrt
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Ara 2019 Saat 00:17 |
|
Gecmiş olsun, son durum nedir acaba. Allahım acil şifalar versin.
|
|
![]() |
|
Aslim23
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Ara 2019 Saat 01:24 |
|
Çok sağolun. Babasıyla acileler.e manızdan baktığım kadarıyla kreatin aşırı yüksek ve bir çok değer ya çok yüksek ya çok düşük. Çok korkuyorum. Allahım bişey yoktur umarım.kadir bey nurdaysa sonuçları atmak istiyordum ama sanirim yok.iyi dileğiniz için çok teşekkür ediyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31 Ara 2019 Saat 05:52 |
|
1 haftadan beri bir degisiklik veya iyilik hali varmi? Sureci yazin.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|