|
Uyurken fışkırarak kusma |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Tubaa35
Üye
Kayıt Tarihi: 09 Ara 2023 Konum: Tür Durum: Aktif Değil Puanlar: 19 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Uyurken fışkırarak kusmaGönderim Zamanı: 16 Kas 2024 Saat 13:42 |
|
Merhaba hocam 6 ay 10 günlük bebeğime saat 9:00’da her zaman yaptığı kahvaltıyı yaptırıp uyuttum. (Avokado muz lor peyniri ve yumurta sarısı) Sadece yumurta sarısı biraz fazla cıvık olmuştu bugün bununla alakalı olabilir mi ?Uykudayken saat 12:00 de birden fışkırarak kustu ve uyandı hemen kaldırdım 5 dakika sonra tekrar kustu ve sonrasında 1 kez daha kustu. Ateş ve ishal yok sadece kustu. Burnuda aşırı kuruydu serum fizyolojikle bile nemlenmiyor. Dün aşı olduğu (Karma ve çocuk felci) için banyo da yaptıramadım. Zorlamadan su veriyorum. Ne yapmam gerekiyor? Sadece size güveniyorum başka doktora götürmek istemiyorum ama devam ederse ne yapmalıyım? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Kas 2024 Saat 17:21 |
|
6 aylık çocuğa Avokado !!! Çoğu kaynaklarda 18 ay üstünde başlar. Sadece 1 kaynakda, 6 aydan sonra der!
aşı ile bir alaksı yok!! Aşı ile "banyo yapmamanın felsefesini" ANLAMADIM!! Gene salak bir Türk doktoru bir şeyler mi yumurtladı? Hasta olduğunda bile, hergün banyo yaptırın. İlaç vermeyin. Muhtemelen arkadan ishal gelecek.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|