|
Geçmeyen ishal |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Ceydakocaer
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ceydakocaer
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Geçmeyen ishalGönderim Zamanı: 18 Ağu 2024 Saat 17:56 |
|
İy günler 14 aylık oğlum 2 hafta önce agrılı bol sulu ishal geçirdi 1 hafta sürdü hiç iştah yoktu zorla yedirip içirdim zinobest ve probiyotik verdim entrogermina nin.Tekrar ishal oldu tekrarlı ama bı seferki farklı.keyfi iştahı iyi karın ağrısı yok ama her yedikten sonra hemen çıkarıyor sadece muz haşlanmış havuç şeftali pirinç unu veriyorum ona ve azalan anne sütümden.çok korkuyorum artık tahlil baktım temiz kan ve başka birşey cıkmıyor ama hala geçmedi yağlı bırşey verdıgım an hemen çok sulu mukuslu yapışık kokulu yapıyor yogurt yemiyor ne yapabilirim doktorlar enzim bozuklugu olmuş probiyotike devam edin diyor.ayrıca şehir değısıklıgı yaptık eti verdiğim gün başladı ishal.Normalde kuzu eti veriyordum dana verdim böyle oldu ama hala geçmiyor.herşey parçalı sulu çıkıyor henüz yüyüyemiyor da endişeliym iyice vitaminsiz halsiz kalıyor diye
|
|
![]() |
|
Ceydakocaer
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ceydakocaer
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Ağu 2024 Saat 18:00 |
|
9 kılo ve kilo alımı yok ek gıdaya geçtiğimizden beri yumurta alerjisi var bildiğim şuanlık verince çok kusuyor ayrıca büyük oğlumda bebek ağıe alerjisi vardi ishal kusma olurdu ve eşimde hala öyle çabucak midesi bozulur gaz yapıcı yağlı şeyler yediğinde
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Ağu 2024 Saat 19:11 |
|
Hastalığın uzun sürmesi o verdiğiniz b.ktan ilaçlar yüzünden! Sakın Türk doktor aklı ile bu gibi ilaçları ishal
durumlarında kullanmayın. Ister kuzu verın, ister dana!! Bunlarla ishal olunmaz!! Dana kıyması pekala verebilirsiniz. SAKIN! İlaç, vitamin veya hiçbir antibiyotik kullanmayın. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 18 Ağu 2024 Saat 19:11 |
|
![]() |
|
Ceydakocaer
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ceydakocaer
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Ağu 2024 Saat 21:48 |
|
Kadir bey ilaçları soledıgınız günden beri kestim sadece pirinç unu muz patates havuç vermeme rağmen cıvık yapma devam ediyordu bugun pirinç ununa terayağ koydum birazda ayran içti hemen su gibiye çevirdi
ne yapıcam bu şekılde normal yemek yağ kaldıramıyor bagırsakları nereye kadar pirinç unu verilebılır
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Ağu 2024 Saat 09:46 |
|
Acele etmeyin.
1- Soda ile yapılmış ayran. 2- %50 hazırlanmış: Vişne suyu+Soda karışımı verin. 3- Muz, Elma ve Şeftalı verin.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|