|
Ferritin kabusu |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Duyguöğretmen
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Duyguöğretmen
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Ferritin kabusuGönderim Zamanı: 27 Nis 2024 Saat 20:30 |
|
Dr bey 4.5 aylık hamileyim sağlık ocağı rutin kan tahlili yaptırdım ve değerlerim inanılmaz düşük çıktı kan ilacı kullanmama rağmen - ferrum günde bir tane içiyorum (genc kızlıgımdan beridir kansızlık var)
Ferritin 2.6 Demir bağlama 500 Demir 18 Hemoglobin 11 Özellikle Ferritin değerini soracağım kan nakli gerektirecek kadar mı düşük hocam , bebeği etkiler diye çok korkuyorum ilaç kullanıyorum ama bir yerde hata var demek ki
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Nis 2024 Saat 08:30 |
|
NE diye Turk doktorlarina inaniyorsunuz ki!!
Turkiye'de, dogru durust Hematoloji bilen Tip fakultesi bile kalmadi, tamami sarlatanlarin eline duztuler. Bir insanda anemiyi gosteren; Hgb degeridir. Zira, vucuttaki demirin, %70'i Hgb ye baglidir. Ferritin'de ancak %14 demir vardir. Ferritin, ASLA ahmak Turk doktorlarinin zannettikleri giuni "Depon demiri" degildir!! Ferritin sadece, barsaklardan emilen, Demir'i (Fe++ seklindedir)kendine baglar ve kandaki "Transferrin'e" nakleder Transferrine baglanan demir (Fe+++ seklindedir). Kanda yeterli demir varsa, Ferritin degeri duser ki, "Demir zehirlenmesi" olmasin!! Bunlari Turk doktorlarinin bilmelerine imkan yoktur. Hicbirinde Wintrop'un Hematoloji kitabini okuyup anlayabilecek bir kafa yapisi yoktur! Tek bildikleri is; kendileri gibi konunun cahili Prof. lari dinlemektir! |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|