|
Yasa Gore Boy Degerli |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
pinar06.ozkan
Üye
Kayıt Tarihi: 10 Mar 2024 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 28 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı pinar06.ozkan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Yasa Gore Boy DegerliGönderim Zamanı: 08 Nis 2024 Saat 03:43 |
|
Cok Degerli Hocam,
13 aylik 9650 kilo 75 cm bir oglum ve 7,5 yasinda 124 cm 27 kilo bir oglum var. Cocuk doktorlari ayni. Anne ve baba olarak Bizler de minyonuz 170 boyunda esim ben ise 161 boyundayim. Aslinda degerlere baktigimizda normal Aralikta gozukuyor cocuklarim ama Cocuk doktorumuz beğenmiyor:) tabii siz de minyonsunuz ama Cocuklar alt sinirlarda diyor ve son kontrollerinde ocean vitamin yazdi. Mutlaka kullansınlar takip edelim dedi. Tabii ki size sormadan vermeyecegim:) beslenmeleri ise et, balik, tavuk, bakliyat, meyve bolca yerler. Sebze aralari yok ama Yazilarinizda okuduguma gore cok da muhim degil. Buyuk oglun sut icmiyor yalniz. Ben de 600 ml kadar yogurt ve ayran yedirip icirmeye dikkat ediyorum. Yine de sutun yerini almaz diyorsaniz sut icirmeye gayre edeyim. Buyuk oglum sporda yapiyor yuzme ve voleybol. Vitamine gerek yok diyeceginizi tahmin ediyorum ama analık iste:) sizden duymadan da rahat edemedim. Degerli vaktiniz icin simdiden cok tesekkurler sayin hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Nis 2024 Saat 04:28 |
|
Hicbir faydasi olmaz.
Abi: sisman! ve boyuda, uzun. 4cm fazlasi var! Ufaklik, 1cm boy fazlasi var!!150gram eksigi var. Her ikisinin de; gunde 600ml sut/sut mamulu tuketmeleri sart. Bir de, kesin D vitamin seviyeleri dusuktur, her sene en az 1 ampul Dvit3 icirin. Turk doktorlarini ciddiye almayin. Boy-kilo cetvelinden takip edin.
|
|
![]() |
|
pinar06.ozkan
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı pinar06.ozkan
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Nis 2024 Saat 04:46 |
|
Ah hocam cok cok tesekkurler.
13 aylik oglumun demiri ferritin 20,7 vitamin d3 74,33 cikti. Yine de devit gerekli midir hocam? Yine 13 aylik oglumun Demir degeri de 75 cikti. Doktorumuz ‘ duzenli demir ilaci kullanmissiniz cok iyi’ dedi😀😀 halbuki 13 aya kadar sizin yazilarinizi takiben hic demir ilaci kullanmadim:) İyi ki iyi ki varsiniz hocam. Hergun foruma Girip Okuyorum degerli bilgilerinizden faydalanmak icin.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Nis 2024 Saat 19:15 |
|
Devamli okuyun. Bu sahtekarlar oyunlari ortaya cikinca, yenilerini uyduruyorlar!
Misal: Eskiden her oksurene; "astim" diyorlardi, simdi;"Zaturre" diyorlar! 13 aylik olanin D vitamini iyi. Ideal olani:50-100 arasi olmasidir! Sizde de oyle.
Sakin Turk doktorlara inanmayin. Son D vitamininden 1 sene sonra tekrar 1 ampul icirin ve her sene tekrarlayin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 08 Nis 2024 Saat 19:18 |
|
![]() |
|
pinar06.ozkan
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı pinar06.ozkan
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Nis 2024 Saat 03:48 |
|
Cok cok tesekkurler cok degerli hocam. Degerli bilgilerinizden faydalanmak icin hergun her soruyu da okuyorum hocam. Sayenizde cok ilactan kurtulduk, cocuklarimiz icin dogru beslenme yöntemleri ogrendik. Hakkiniz odenmez. Allah sizden bin kere razi olsun. Sorularimizi da cevapliyorsunuz size tesekkur az kaliyor sayin hocam.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|