Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 4.5 yaş baş ağrısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

4.5 yaş baş ağrısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Umut7 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 85
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Umut7 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 4.5 yaş baş ağrısı
    Gönderim Zamanı: 15 Mar 2024 Saat 02:26
Merhabalar Hocam. Öncelike tıp bayramınız kutlu olsun. 4.5 yaşında 19 kilo kızım 2 gecedir baş ağrısından ağlayarak uyanıyor. Ateş yok gibi. Ilaç verip rahatlayana kadar başını tutarak ağlıyor. Gündüzleri de ağrıyor diyor ama geceki gibi ağlamıyor. Neresi ağrıyor diye sorduğumda alnını gösteriyor. Bir hafta kadar önce göz enfeksiyonu geçirdik tobrased kullandık. Onun dışında hafif burun tıkanıklığı ve geniz akıntısı var gibi.

Sizce çocuğu gece uykusundan uyandıracak kadar şiddetli bu baş ağrısının nedeni ne olabilir? Ne yapmalıyız? Şimdiden değerli vaktinizi ayırdığınız ve bilgi ve tecrübelerinizi bıkmadan usanmadan bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim. 
Yukarı Dön
Umut7 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Umut7 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Mar 2024 Saat 02:34
İlaç olarak dolven verdik.  Ama yarım saat kadar oldu hala başım ağrıyor diye ağlıyor hocam.  Ne yapsam bilemedim. 
Yukarı Dön
Umut7 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Umut7 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Mar 2024 Saat 11:06
Bu baş ağrısı gözden veya sinüzitten olabilir mi hocam.  Sizden bir cevap almadan doktora götürmek istemiyorum.  Ne yapalım hocam? Yanlış birşey mi yaptım, benim soruma cevap  vermediniz hocam. 
Yukarı Dön
melisela Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 109
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı melisela Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Mar 2024 Saat 13:27
merhaba sorunuzu görünce yazmak istedim. Benim kızımda başım ağrıyor derdi hep, doktora götürdüğümüzde tansiyonun yüksek olduğunu gördük ve 4 yaşından bu yana tansiyon ilacı kullanıyoruz. Tabi benim kızımda kronik böbrek rahatsızlığı bulunmakta. Ama siz de yine de ihmal etmeyin. Tansiyon ölçtürün
Yukarı Dön
Umut7 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Umut7 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Mar 2024 Saat 14:22
Çok teşekkür ederim ilginiz için.  Büyülerde tansiyon olduğuna ense ağrır genelde.  Çocuklarda da aynı mıdır? Kızım alnının ağrıdığını söylüyor sizdede böyle miydi? Çocuklar için kullanılan tansiyon aleti farklıdır heralde değil mi? Tekrar teşekkür ederim. 
Yukarı Dön
melisela Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 109
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı melisela Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Mar 2024 Saat 11:11
Merhaba mesajı yeni farkettim kusura bakmayın. kızımda başı ağrıdığında alnını gösterir hep. Bu arada onun için özel manşon aldık. 
Yukarı Dön
Umut7 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Umut7 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Mar 2024 Saat 23:55
Çok teşekkür ederim cevabınız için.  Geçmiş olsun.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.