|
4.5 yaş baş ağrısı |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Umut7
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: 4.5 yaş baş ağrısıGönderim Zamanı: 15 Mar 2024 Saat 02:26 |
|
Merhabalar Hocam. Öncelike tıp bayramınız kutlu olsun. 4.5 yaşında 19 kilo kızım 2 gecedir baş ağrısından ağlayarak uyanıyor. Ateş yok gibi. Ilaç verip rahatlayana kadar başını tutarak ağlıyor. Gündüzleri de ağrıyor diyor ama geceki gibi ağlamıyor. Neresi ağrıyor diye sorduğumda alnını gösteriyor. Bir hafta kadar önce göz enfeksiyonu geçirdik tobrased kullandık. Onun dışında hafif burun tıkanıklığı ve geniz akıntısı var gibi.
Sizce çocuğu gece uykusundan uyandıracak kadar şiddetli bu baş ağrısının nedeni ne olabilir? Ne yapmalıyız? Şimdiden değerli vaktinizi ayırdığınız ve bilgi ve tecrübelerinizi bıkmadan usanmadan bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim. |
|
![]() |
|
Umut7
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Mar 2024 Saat 02:34 |
|
İlaç olarak dolven verdik. Ama yarım saat kadar oldu hala başım ağrıyor diye ağlıyor hocam. Ne yapsam bilemedim.
|
|
![]() |
|
Umut7
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Mar 2024 Saat 11:06 |
|
Bu baş ağrısı gözden veya sinüzitten olabilir mi hocam. Sizden bir cevap almadan doktora götürmek istemiyorum. Ne yapalım hocam? Yanlış birşey mi yaptım, benim soruma cevap vermediniz hocam.
|
|
![]() |
|
melisela
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Mar 2024 Saat 13:27 |
|
merhaba sorunuzu görünce yazmak istedim. Benim kızımda başım ağrıyor derdi hep, doktora götürdüğümüzde tansiyonun yüksek olduğunu gördük ve 4 yaşından bu yana tansiyon ilacı kullanıyoruz. Tabi benim kızımda kronik böbrek rahatsızlığı bulunmakta. Ama siz de yine de ihmal etmeyin. Tansiyon ölçtürün
|
|
![]() |
|
Umut7
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Mar 2024 Saat 14:22 |
|
Çok teşekkür ederim ilginiz için. Büyülerde tansiyon olduğuna ense ağrır genelde. Çocuklarda da aynı mıdır? Kızım alnının ağrıdığını söylüyor sizdede böyle miydi? Çocuklar için kullanılan tansiyon aleti farklıdır heralde değil mi? Tekrar teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
melisela
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Mar 2024 Saat 11:11 |
|
Merhaba mesajı yeni farkettim kusura bakmayın. kızımda başı ağrıdığında alnını gösterir hep. Bu arada onun için özel manşon aldık.
|
|
![]() |
|
Umut7
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Mar 2024 Saat 23:55 |
|
Çok teşekkür ederim cevabınız için. Geçmiş olsun.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|