|
Meningokok |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
İlay ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şub 2024 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Şub 2024 Saat 00:27 |
Hocam size yine bir soru sormak istiyorum. Amerika da 6. Ay aşılarımızı olup geldik. Bebeğim şu an 9 aylık. 7.5 aylıkken gelir gelmez Türkiye de bir doktora gittik. Meningokok aşısının ilk dozunu bebeğime vurmak istedi. Henüz bu konu da bir bilgiye sahip değildim. Yaptırmalı mıyız diye sorduğumda kesinlikle tavsiye ederim dedi, ve yaptırdık. Şimdi biz bu aşının ikinci ve üçüncü dozunu olmak istemiyoruz. Bu bebeğimiz için bir sıkıntı olur mu ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117306 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Paraniz cok ise, yaptirin. SU ANDA TUrkiye'de bir Meningokok salgini YOK!
Senelerdir bu asinin dedikodusu yapilir ama hala bir tane bile Meningokok menenjitine rastlanilmadi! Ayrica da; meningokok salgin yapan bir hastaliktir, girdigi memlekette yuzlerce, hatta binlerce cogugu hasta eder. Oyle 1 veya 2 tane ile meningokok salgini olmaz. |
|
![]() |
|
Fatma123 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Oca 2023 Konum: Bitlis Durum: Aktif Değil Puanlar: 43 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhabalar ilk dozundan sonra neden diğerlerini tamamlamak istemiyorsunuz ? Bende bebeğime menenjit aşısı yaptırmak istiyorum ama
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117306 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yaptirin, elinizi tutan yok!
|
|
![]() |
|
Fatma123 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Oca 2023 Konum: Bitlis Durum: Aktif Değil Puanlar: 43 |
Aşınin bi zarari yan etkisi yok demi hocam
|
|
![]() |
|
Hocam merhabalar bebeğim 17 aylık bu kış boyunca sürekli her ay neredeyse boğaz enfeksiyonu oldu önce baba oluyor sonra bebeğe geçiyor ateşi çok yükseliyor ve doktorlar hemen antibiyotik başlatıyorlar,
ben bu kısır döngüden çıkmak istiyorum lütfen bana yardımcı olur musunuz ? Ne yapabilirim bana bi çözüm önerin lütfen. En son doktor bademcikleri yapısal olarak da büyük gözüküyor KBB ye bi gösterin bademcik olabilir o yüzden de sık hastalanir dedi ama bademcik ameliyatı küçük bi bebek için ağır olmaz mı? Bademcik varsa da alinmasi etkili olur mu ?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
" son doktor bademcikleri yapısal olarak da büyük gözüküyor KBB ye bi gösterin bademcik olabilir o
yüzden de sık hastalanir dedi " Yapilacak bir sey YOK! Bildigin salak!! Bademcikler hastalik YAPMAZLAR!! Cocuklarda henuz antikorlar tam gelismedigi icin, hastaliklarla Lenfatik sistem mucadele eder ve bunun sonucunda da, birer lenf bezi olan, Geniz eti ve bademcikler BUYURLER! Asla hastalik yapma ozellikleri yoktur! Sakin bunun gibi salak doktorlara inanmayin! Onlarin butun derdi, sizleri ilaclarla biktirip, ameliyatlara razi edebilmek! Bunlar oyle gozleri donmus SAPIK zihniyetli sahtekarlardir ki, 17 ayik bebege bile bademcik veya geniz eti ameliyati yaparlar!!!! Bunlardan uzak durun. Cok okumaniz lazim. ILK olarak; Forum ilk sayfasindaki; "Tesekkur ve 1 senelik tecrubelerim" yazisini okuyun. |
|
![]() |
|
Bende bademcik ameliyatı yaptırma taraftarı değilim hocam açıkçası, bu kadar çok sık hastalanan bebeğim için ne yapabilirim peki ben ne önerirsiniz?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|