|
Uyuz hastalığı |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Özge2637
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Uyuz hastalığıGönderim Zamanı: 06 Şub 2024 Saat 22:26 |
|
Hocam merhaba öncelikle ben çocuklarımı sizin onerilerizle buyuttum.fikirleriniz önerileriniz benim için çok değerli o yüzden size birşey danışmak istiyorum. Uyuz başta çocuklarda başladı sonra eşime gecti.bende bir belirti yoktu ama bende tedavi oldum onlarla beraber. Birer hafta araliklarla bir kür kwellada iki kur xiabon losyon kullandık.cocuklarda ve eşimde çok şükür lezyonlar geçti.son xabion kürünü iki gün önce bitirdik dusumuzu aldık ama benim bacaklarım kaşınmaya basladi lezyon döküntü kızarıklık gece uykudan uyandıran aşırı bir kaşıntı yok ama ama bacaklarım kaşınıyor bu uyuz olduğum anlamına gelir mi?kullandığım losyonlarla bulaşin önüne gecememis olabilir miyim? Uyuzda mutlaka döküntü olur mu yani dokuntusuz kaşıntı uyuz anlamına gelir mi hocam bunlari sormak istiyorum teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Şub 2024 Saat 22:55 |
|
1- Uyuz DAIMA dokuntu yapar. Genellikle bir hat uzerinde ufak siyah noktalar seklindedir.
2- Gece kasinti anormal artar. En cok sevdigi bolgeler, el bilegi, dirsek ve diz ic yuzleri, meme altlari, gobek ve cinsel organlar cevresidir. 3- Tedaviden sonra, deri tabakasi arasinda kalan cesetler, yumurtalar ve artiklar bir sure daha kasintiya sebep olurlar. Betnovate, Hipokort gibi kremler iyi gelir.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|