|
BRONŞİT BAŞLANGICININ BAŞLANGICI |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Feyzaasasa
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Feyzaasasa
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: BRONŞİT BAŞLANGICININ BAŞLANGICIGönderim Zamanı: 16 Ara 2023 Saat 03:25 |
|
Merhaba. Oğlum 3,5 yaşında bayadır öksürüyordu ama alerjiktir diyip önemsemedik. Gece 39 dereceye çıkınca ateşi doktora götürdük. Boğazı kızarmış dedi göğsünü dinledi Çok dolu bronşit başlangıcının başlangıcı ilaç kullanmassa dışardaki gibi öksürenlerden olur uğraşırsınız dedi. Antibiyotik yazmaya çalıştı. Oğlum assla ilaç içmez zorlasamda herzaman tükürmüştür dedim. İğne yazıyorum o zaman 3 gün vurulsun hastalığı gerilesin sonra başlarsınız antibiyotiğe diye augmentin yazdı. İğne olarakta maticure 40 mg ve Sulcid 1 mg verdi. İlk iğnesini vurdurduk oğlum çok ağladı ayağının üstüne basamadı bir süre. Bende araştırmaya başlayınca dehşete kapıldım. 1 gün kullandım aniden bırakırsam bir şey olur mu? Ne yapmam gerekiyor? Keşke daha önceden araştırsaydım çok pişmanım😞
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Ara 2023 Saat 03:59 |
|
Dikkat ediyormusunuz?? BU salak doktorlar HER oksurene ayni sarlatanlikari uyguluyorlar!!
Ne tesaduf. cocuk 3.5 seneden beri hic Grip gecirmemis!! Allahin isi!! SAKIN o salagin verdigi igneleri vurdurmayin. Cocugun dili pembe ise, zaten agizdan antibiyotik gerekmiyordur bile!! Yazilarimi okuyun. Bilhassa Sabit Forumdaki: "tesekkur ve 1 senelik tecrubelerim" yazisini okuyun. HEMEN, HEMEN butun ilaclari kesin.
|
|
![]() |
|
Feyzaasasa
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Feyzaasasa
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Ara 2023 Saat 12:20 |
|
Çok teşekkür ederim hocam. Cold mix- sıcak buhar -serum fizyolojik- limonlu bal dan başka bir şey gerekmiyor o zaman? Dili pembe sadece balgamlı ateşli öksürüğü var
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Ara 2023 Saat 19:42 |
|
Grip!! Ama Turk doktorlari ASLA Grip teshis etmezler.
Ayrica yeni yeni baska bir tur "sarlatan" grubu turedi, Astim veya "Zaturre baslangici" filan demiyorlar ama gene ayni astim ilaclarini veriyorlar! Bunlardan da uzak durun. Foyalari ortaya ciktikca, yeni yeni sarlatanliklar uyduruyorlar! |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|