|
4 aylık bebeğimin gıda alerjisi??? |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
S.seda48
Üye
Kayıt Tarihi: 24 Kas 2023 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: 4 aylık bebeğimin gıda alerjisi???Gönderim Zamanı: 15 Ara 2023 Saat 20:14 |
|
Kadir hocam merhaba..
Oğlum 4 aylık. Doğar doğmaz gaz sancıları başlamıştı, kakası sürekli mukusluydu önce yeşil geldi daha sonra 2-3 kez kanlı geldi. Emerken kendini geriye atıyor, tıkanıyor emmek istemiyor. Ve emdiği an bacaklarını karnına cekmeye başlıyor kucağımda imkansız emmiyor yatarak veya ayakta emiyor. sütüm inanılmaz tayzikli sağsamda bomboş gogusten şelale gibi emdiği an geliyor..sadece anne sütü almasına rağmen kakasıni 3 günde bir yapıyor oda ben oturtma yaparsam yapıyor rengi koyu kahverengi geliyor. Biz D vitamini ve kan ilacı kullanıyoruz ve probiyotik. Doktorlar besin alerjisi dedi gözlerinin üzerinde küçük egzama var doğduğundan beri vardı. Bazen vücudunda benek benek lekelerde çıkıyor.. 2 ay diyet denedim fakat çocuğumun kilo alımı yavaslayinca ben diyeti kestim. Şuanda 4 aylık 7.600 gayet iyiz. Fakat bu gaz problemini bir türlü cozemedik. Uyurken bile uykusunda sürekli ses çıkartıyor.
|
|
![]() |
|
S.seda48
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Ara 2023 Saat 20:43 |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Ara 2023 Saat 03:28 |
|
EL INSAF!!!!!!!
Daha bu kadarlik; 800gram fazlasi var!! Sancilari "gaz" degil, asiri fazla yedirmek!! Oradaki doktorlar da tam suzme SALAK!!!! 1- Bu yasta gida allerjileri OLMAZ! 2- SAKIN Demir ilaci kullanmayin. Bu salaklarin hicbir seyden haberleri yok. Cocukta anemi filan:YOK!! cocuklardaki kan degerleri eriskinlerden farklidir.. Bu salaklar bunu dahi bilmiyorlar!! 3- Bebeklerde,ilk 1 sene icinde, anneden gecen Ig'ler vardir! Bakilmalari cok gereksizdir. Ne anladilar ise!! Tabii CETE halinde calistiklari Laboratuvar da; bebek kan egerleri yanina "Eriskin Referans Araliklarini" yazinca, ortaya boyle abuk-subuk isler cikiyor. O geri zekali salaklara, bunlari (hakaretlerimle birlikte) iletin. Adam gibi is yapsinlar!!! 4aylik bir bebek, gunde en fazla: 4 veya 5 defa beslenir ve gunde en fazla; 180-210ml sut alir.!! Etrafinizdaki salaklara uyup, bebek HER agladiginda meme verirseniz, iste boyle olur!! Yazialrimi okuyun veya kitabimi alip okuyun. Anladigim kadari ile etrafinizdaki yaslilar ve doktor grubu bu isleren hic anlamiyorlar! NOT: 7,600 kiloda, 800gram fazlalik, 76 kiloda 8 kilo fazlaliga esittir.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 16 Ara 2023 Saat 03:32 |
|
![]() |
|
S.seda48
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Ara 2023 Saat 20:59 |
|
Teşekürler hocam cevaplarınız için
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|