Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Geçmeyen öksürük/Yetişkin
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Geçmeyen öksürük/Yetişkin

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Mucize Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 34
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mucize Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Geçmeyen öksürük/Yetişkin
    Gönderim Zamanı: 11 Ara 2023 Saat 10:49

Merhaba Kadir hocam,

Bir haftadır geçmeyen inatçı şiddetli kuru öksürüğüm var özellikle geceleri uyutmayan. Öksürmekten çok yoruldum başım ağrıyor doktora gittiğimde üst solunum yolu enfeksiyonu dedi öksürük kesici şurup ve soğuk algınlığı ilacı verdi.Şurup işe yaramadı iki defa içtim. Bunun alerjik olabileceğini düşündüm. 40 yaşındayım son üç yıldır senede 2-3 defa yaklaşık bir ay sürüyor. Bir defasında alerjik olabileceğini düşündüm ve eczaneden aeros aldım iki defa içtikten sonra kesildi bunun da öyle olabileceğini düşündüm ve eczaneye gidip bir adet alerjik öksürük için ilaç istedim şikayetlerimi anlattım bana levmont verdiler sadece bir adet içtim ancak öksürüğü baskıladı şiddetli öksürüğüm gelmesine rağmen öksüremez oldum ve bu da karnımda ağrı yaptı oturur pozisyonda iki büklüm şeklinde ancak öksürebiliyorum karnımı tuta tuta karın etim acıyor 2 gündür.Bu geceleri uyutmayan öksürmem devam ediyor bir de buna karın sancısı eklendi.Öksürdükçe karnıma birşey saplanıyormuş hissi veren ağrı nasıl geçer lütfen yardımcı olur musunuz? 

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.