|
Geçmeyen öksürük/Yetişkin |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mucize ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 34 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Ara 2023 Saat 10:49 |
Merhaba Kadir hocam, Bir haftadır geçmeyen inatçı şiddetli kuru öksürüğüm var özellikle geceleri uyutmayan. Öksürmekten çok yoruldum başım ağrıyor doktora gittiğimde üst solunum yolu enfeksiyonu dedi öksürük kesici şurup ve soğuk algınlığı ilacı verdi.Şurup işe yaramadı iki defa içtim. Bunun alerjik olabileceğini düşündüm. 40 yaşındayım son üç yıldır senede 2-3 defa yaklaşık bir ay sürüyor. Bir defasında alerjik olabileceğini düşündüm ve eczaneden aeros aldım iki defa içtikten sonra kesildi bunun da öyle olabileceğini düşündüm ve eczaneye gidip bir adet alerjik öksürük için ilaç istedim şikayetlerimi anlattım bana levmont verdiler sadece bir adet içtim ancak öksürüğü baskıladı şiddetli öksürüğüm gelmesine rağmen öksüremez oldum ve bu da karnımda ağrı yaptı oturur pozisyonda iki büklüm şeklinde ancak öksürebiliyorum karnımı tuta tuta karın etim acıyor 2 gündür.Bu geceleri uyutmayan öksürmem devam ediyor bir de buna karın sancısı eklendi.Öksürdükçe karnıma birşey saplanıyormuş hissi veren ağrı nasıl geçer lütfen yardımcı olur musunuz? |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|