|
Çevremde çok duydum. Paylaşmak istedim. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
OzgurunBabasi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 108 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OzgurunBabasi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Ara 2023 Saat 20:20 |
Herkese merhabalar,
Kadir Hocama bu hafta sorulma potansiyeli var. Hocamı çok yormayalım. Ben tecrübemi paylaşayim. Bir sabah aniden havlar tarz öksürük ile uyandı 6 yaş oğlum. Bu tarz durumlarda kalın giydirip buzluğun kapağını açıp önüne oturturum genelde. Ama bu sefer işe yaramadı. Önlem olarak okula göndermedim. Öksürük gün boyu aynı şekilde devam etti. Başka hiçbir araz yoktu. 2. Gün öksürük daha normalleşti ama yine başka bir araz yoktu. 3. Gün şiddetli öksürük normale döndü ve su gibi berrak burun akıntısı başladı. Aynı gün akşamına ateş 38 lerde seyretti. Ateş düşürmedim. 4. Gün burun akıntısı yine su gibiydi. Ama yorgunluktan sürekli yatar haldeydi, ateş gece devam etti. 5. Gün burun akıntısı koyulaști ve her 10 dakikada bir periyodik öksürük başladı. Ateş gece devam etti. Bu arada eşime ve bana da bulaştı. 6. Gün ateş tamamen bitti. Burun akıntısı seyreklesti. Gece öksürük krizleri başladı. 7-8.Gün gece öksürüğü devam etti. Gündüz öksürük sayısı arttı. 9. Gün gece öksürüğü bitti sayılır. Gündüz ara sıra var. 10. Gün öksürük ara sıra devam ediyor. Burnu 3-4 saatte bir temizlemek gerekiyor. Bu süre zarfında geceleri cold mix ve sıcak buhar haricinde hiç bir şey yapmadım. Viral olduğuna eminim o yüzden evden hiç çıkarmadım oğlumu. Biz yetişkinlere gelince. Havlar tarz öksürük hariç herșey aynı seyrediyor. 6. Günde Hala dayak yemiş gibi her yerimiz ağrıyor. ![]() Çevremde çok kişide duydum. Sanırım bu haftanın salgını bu. Umarım birilerine yol gösterir. Herkese sağlıklı günler. Düzenleyen OzgurunBabasi - 03 Ara 2023 Saat 20:33 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dogru. Bir cins grip virusu!
Mumkun oldugunca, ates dusurucu almayin, Antibiyotik kullanmayin!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|