|
Baş Dönmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Eflin ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 41 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Kas 2023 Saat 10:41 |
Hocam 32 yaşındayım 13 eylülde ağır bir ateşsiz grip başladı antibiyotik trdavisi başladı doktorlar. Bilinçsizlikten kullandım tabi bir fayda görmedim. Burnumun açılması ve baş dönmesi, diz ağrılarımın tamamen iyileşmesi 45 günü buldu. 1 hafta boyunca iydim sonra oğlum ve eşimde grip ve ishal başladı. Bende de 29 ekimde bulantı, ishal, bacak ağrıları ve baş dönmesi başladı. 1 hafta sonra ishalim geçti ancak 3 hafta oldu hala baş dönmesi, sersemlik, bulantı, diz ağrılarım geçmiyor. Bunlar başka bir hastalık belirtisi olabilir mi? 2.5 aydır sersemlikten kurtulamadım ani hareketler beni çok rahatsız ediyor vestibüler nörit olabilir mi veya nörolojik bir hastalık. Şimdiden çok teşekkür ederim
Düzenleyen Eflin - 18 Kas 2023 Saat 12:54 |
|
![]() |
|
Eflin ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 41 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam söylemeyi unuttum 29 ekimde ishal ve diger şikayetlerim başlamıştı. İshal 2 gun once tekrar başladı ( gunde 1 kere sulu diskilama) diğer şikayetlerim zaten hiç geçmemişti
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dunya'da bir tek Turk doktorlar, Griplere Antibiyotik verecek kadar cahillerdir.
Grip esnasinda, antibiyotikler kullanilinca, vucuttaki faydali(Probiyotik) bakterileri de YOK EDERSINIZ! Bunun sonucunda, Antibiyotiklere direncli bakteriler vucudu istila ederler, basta ishaller olmak uzere, hangi dokulari istila edebildilerse, o dokularin hastaliklari olur. BU sahtekarliklar; bu durumlar olussun diye KASTEN verilmektedir. SAKIN oksuruk veya ishal nedenleri ile Turkiye'de doktorlara gitmeyin, yazilarimi okuyun, kendiniz halledin. Aliyorsaniz, BUTUN ilaclari kesin. Her ogunde, bir parca yogurt (abartmadan) yiyin. |
|
![]() |
|
Çok teşekkür ederim. Hiçbir ilaç kullanmıyorum hocam eylul ayinda 5 gun kullanip biraktım antibiyotiği. Baş dönmesi sersemlik diz ağrıları hâlâ grip veya ishal etkisimidir peki Nöroloji veya kbb ye gitmelimiyim
Düzenleyen Eflin - 18 Kas 2023 Saat 19:07 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN!!! Verecekleri ilaclarla, once "sahte bir iyilik hali" olur, sonra daha kotu carpilirsiniz.
Bunlar zaten su anda sizleri bekliyorlar!! "Sahtekarligin 3 Safhasi" yazimi okuyun. SADECE dediklerimi yapin.
|
|
![]() |
|
Hocam merhaba benim ishal ve mide bulantım henüz geçmedi. Baş dönmesi ve diz ağrılarım oldukça hafifledi. Dediğiniz gibi yoğurt yiyorum sadece ama zayifliyorum bulantı ve iştahsızlıktan. Reflor toz kullanayım mı? Antibiyotik ishaliyse bu faydası olur mu sizce veya nbl probiyotik. Şimdiden çok teşekkürler Allah razı olsun
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yukardaki cevaplari BIR daha okuyun.
|
|
![]() |
|
Hocam sizi yine rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Benim ishalim bulantım 13 gün oldu devam ediyor. 4 kilo verdim. Şuan hergün sulu kaka yok. 3 günde bir sabahları yumuşak dışkılama olarak devam ediyor. Bulantım hiç hafiflemedi kusturmuyor ama yedirmiyorda. Katı kaka hiç yok nezaman düzelme olur? Uzun süreli ishaller için internette lenfomadan kolon kanserine kötü şeyler beni korkutuyor. Sabah aç karnina ve ilk idrar tahlil sonuçlarım referans dışı
Düzenleyen Eflin - 29 Kas 2023 Saat 09:41 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|