Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Baş Dönmesi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Baş Dönmesi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Eflin Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 41
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Eflin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Baş Dönmesi
    Gönderim Zamanı: 18 Kas 2023 Saat 10:41
Hocam 32 yaşındayım 13 eylülde ağır bir ateşsiz grip başladı antibiyotik trdavisi başladı doktorlar. Bilinçsizlikten kullandım tabi bir fayda görmedim. Burnumun açılması ve baş dönmesi, diz ağrılarımın tamamen iyileşmesi 45 günü buldu. 1 hafta boyunca iydim sonra oğlum ve eşimde grip ve ishal başladı. Bende de 29 ekimde bulantı, ishal, bacak ağrıları ve baş dönmesi başladı. 1 hafta sonra ishalim geçti ancak 3 hafta oldu hala baş dönmesi, sersemlik, bulantı, diz ağrılarım geçmiyor. Bunlar başka bir hastalık belirtisi olabilir mi? 2.5 aydır sersemlikten kurtulamadım ani hareketler beni çok rahatsız ediyor vestibüler nörit olabilir mi veya nörolojik bir hastalık. Şimdiden çok teşekkür ederim

Düzenleyen Eflin - 18 Kas 2023 Saat 12:54
Yukarı Dön
Eflin Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Eflin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Kas 2023 Saat 11:43
Hocam söylemeyi unuttum 29 ekimde ishal ve diger şikayetlerim başlamıştı. İshal 2 gun once tekrar başladı ( gunde 1 kere sulu diskilama) diğer şikayetlerim zaten hiç geçmemişti
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118572
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Kas 2023 Saat 18:48
Dunya'da bir tek Turk doktorlar, Griplere Antibiyotik verecek kadar cahillerdir.
Grip esnasinda, antibiyotikler kullanilinca, vucuttaki faydali(Probiyotik) bakterileri de YOK EDERSINIZ! 
Bunun sonucunda, Antibiyotiklere direncli bakteriler vucudu istila ederler,  basta ishaller olmak uzere, hangi
 dokulari istila edebildilerse, o dokularin hastaliklari olur.
BU sahtekarliklar; bu durumlar olussun diye KASTEN verilmektedir. 
SAKIN oksuruk veya ishal nedenleri ile Turkiye'de doktorlara gitmeyin, yazilarimi okuyun, kendiniz halledin.
Aliyorsaniz, BUTUN ilaclari kesin. Her ogunde, bir parca yogurt (abartmadan) yiyin. 

Yukarı Dön
Eflin Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Eflin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Kas 2023 Saat 18:51
Çok teşekkür ederim. Hiçbir ilaç kullanmıyorum hocam eylul ayinda 5 gun kullanip biraktım antibiyotiği. Baş dönmesi sersemlik diz ağrıları hâlâ grip veya ishal etkisimidir peki Nöroloji veya kbb ye gitmelimiyim

Düzenleyen Eflin - 18 Kas 2023 Saat 19:07
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Kas 2023 Saat 19:18
SAKIN!!! Verecekleri ilaclarla, once "sahte bir iyilik hali" olur, sonra daha kotu carpilirsiniz.
Bunlar zaten su anda sizleri bekliyorlar!! 
"Sahtekarligin 3 Safhasi" yazimi okuyun. 
SADECE dediklerimi yapin. 
Yukarı Dön
Eflin Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Eflin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Kas 2023 Saat 10:00
Hocam merhaba benim ishal ve mide bulantım henüz geçmedi. Baş dönmesi ve diz ağrılarım oldukça hafifledi. Dediğiniz gibi yoğurt yiyorum sadece ama zayifliyorum bulantı ve iştahsızlıktan. Reflor toz kullanayım mı? Antibiyotik ishaliyse bu faydası olur mu sizce veya nbl probiyotik. Şimdiden çok teşekkürler Allah razı olsun
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Kas 2023 Saat 18:29
Yukardaki cevaplari BIR daha okuyun. 
Yukarı Dön
Eflin Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Eflin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Kas 2023 Saat 15:20
Hocam sizi yine rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Benim ishalim bulantım 13 gün oldu devam ediyor. 4 kilo verdim. Şuan hergün sulu kaka yok. 3 günde bir sabahları yumuşak dışkılama olarak devam ediyor. Bulantım hiç hafiflemedi kusturmuyor ama yedirmiyorda. Katı kaka hiç yok nezaman düzelme olur? Uzun süreli ishaller için internette lenfomadan kolon kanserine kötü şeyler beni korkutuyor. Sabah aç karnina ve ilk idrar tahlil sonuçlarım referans dışı 

Düzenleyen Eflin - 29 Kas 2023 Saat 09:41
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.