|
Hirlama-apne |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esra_s ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Tem 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Kas 2023 Saat 08:34 |
İyi günler hocam, oglum 6 yaşında okula başladığından beri grip oluyor. Çok şükür ilaçsız geçiriyoruz. Ancak burun deliginin biri şiş ondan mı bilemiyorum sürekli agizdan nefes alıyor. Siz daha önce gripten sonraki arazlar 3 hafta sürer, ağızdan nefes almasında sorun yok demistiniz ama geceleri sürekli tıkanıyor, uyuyamıyor bu nedenle.ben boğazına bakmaya çalıştım şiş görünüyor ama hemen öğürdüğü için fotoğrafını çekemedim. Ağız kokusu,dilde pas yok ama 2 aydır bu şekilde tıkalı, uyku uyuyamıyor, sabahları geniz akıntısı yüzünden öksürük oluyor ama gun içi iyi öksürük yok.
2 aydır serum fizyolojik, ballı limon, pastil kullanıyoruz. Bu şekilde devam etmesi normal mi? Yapabileceğimiz bir sey var mı?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118680 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ilaveten, basucuna 2 damla ColdMix damlatin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|