|
Bulanti |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Lamia
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 09 Oca 2021 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 264 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: BulantiGönderim Zamanı: 04 Kas 2023 Saat 19:47 |
|
Hocam merhaba
37 yaş bayanım 10 güne yakın mide bulantısı şikayetim var yedikçe olan bir bulantı. Midede yanmada yaşıyorum aç kalmışım hissi gibi. Neden olabilir bu kadar uzun süren . Alakası varmı bilmiyorum ama ara ara belimle sirtim aradı sağ tarafında ara ara ağrı oluyor . Hocam birde boyun çene ağrısı diş eti çekilmesi vs dış sorunları yüzünden mıdır herhangi bir şişlik vs yok hocam teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Kas 2023 Saat 20:26 |
|
Stres ve uzuntu sonucu; Gastrit olmusunuz...
Gunde 1 defa aksamlari 1 tablet Famodin40 alin. Sikayetleriniz gecse bile kutuyu bitirin.
|
|
![]() |
|
Lamia
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Kas 2023 Saat 20:38 |
|
Hocam çok teşekkür ediyorum
İlacı dün aldım bu gün bulantım geçti Aklıma türlü türlü şeyler gelmişti Sagolun
|
|
![]() |
|
Lamia
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Kas 2023 Saat 22:06 |
|
Hocam vaktinizi alıyorum kusura bakmayın
Bir sorum var Kızım 3.5 yaş kilolu bir çocuk Anneler rutin kan tahlili yaptırıyor ara ara çevremde ben yaptırmadım Sizce bakilmalimi tam kan tahlili falan
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Kas 2023 Saat 02:26 |
|
Bir gerekce olmadan; sirf "6 ay check-up'i", yok "1 yas check-up'i" gibi sahtekarliklara kanmayin.
Bu sahtekarliklar, bilhassa bu ucube Aile Hekimligi uygulamasi ile basladi. Sirf kendi doktorlarina haybeden hasta ciksin diye: 1- Kafa capi; buyuk/kucuk demeler, 2- Bu gibi tahlilleri yapip, degerlerin yanina "Eriskin Referans Araliklarini" yazip, olmayan hastaliklari sanki varmis gibi gosterip, aileleri korkutuyorlar. Her ne kadar ailelerin cebinden para cikmiyorsa da, Devleti dolandiriyorlar. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|