|
Ateş sonrası döküntü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Nehar Semiha ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nis 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nehar Semiha
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Eki 2023 Saat 16:35 |
Merhabalar Kadir Doktorum, oğlum 3 yaş 9 aylık, bu sene 2 yıl ana okulunda. 2 hafta önce karın ağrısı kusma oldu, ara ara ishal de oluyor… Bu perşembe akşamı ateşi 38-39 civarı çıktı ve Pazar günü ateş düştü ama bugün ilk ağız kenarı ile başladı ve az önce kontrol etiğimde yüzde, boyunda, göbekte ve kollarda yavaş yavaş yayılmış gördüm…Bu arada bu süreçte hiç doktora gitmedik ve ilaç da kullanmadık… Tahlil yada Hastanelik bir durum var mıdır? Viral diye düşündüm ama hastalıklar da birbirine karıştı, bir şeyler de atlamak istemiyorum… Bu akşam yine keyifsiz ve ateş var özellikle baş bölgesi, gözler burun kızarık, arada karnım da ağrıyor diyor…Doktorum iyi varsınız, dua dışında halkınızı nasıl öderiz bilemiyorum…
![]() ![]() ![]() Düzenleyen Nehar Semiha - 30 Eki 2023 Saat 18:38 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kusma sirasinda; Asiri ikinma sonucu, vucudunun ust kismina asiri kan hucum etmis ve cilt altinda kilcal
damarlarda kanamalar olmus, kendiliginden gecer. Hicbir sey yapmayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|