|
Kusma ishal seyahat |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Nilumay
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kusma ishal seyahatGönderim Zamanı: 09 Eki 2023 Saat 08:47 |
|
Hocam merhaba oglum 5 yasinda 3 gun once karin agrisyla uyandi ardindan ishal oldu hic kusmadan istahi tamemen kaoandi. Aksam bir yurt disi ucusumuz vardi ucakta 3 kere kustu ayni anda ishalde tekrar basladi cok kotu bir yolculuk gecirdik hocam. Sonra gwcw gelio uyudugunda sabah karninin gectigini soyledi ama yine butun gun ishali devam etti bol bol su icti yemekte yedi dun hic kusmadi bende sizden okudugum icin ishal gelince karin agrisi gwcer diye rahatladim dun gece 1 yasindaki bebegimle bende ayni sikayetler basladi bebek meme dahi enemiyordu bes dakikada bir kusuyordu hemen emedur aldirdik bu sefer oglum bir gun aradan sonra gece tine kusma ve ishalle uyandi hocam duzelmis cocuk neden yine kusmaya basladi dun denize girdi ondan mi ama tertemiz deniz ve akdenizdeyiz siz onerdiginiz icin daha cok sokuyorum tuzlu suya. Simdi sabah yine karnim agriyor diyor bebek ve ben daha iyiyiz dun geceden sonra.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Eki 2023 Saat 18:56 |
|
ASLA Deniz veya havuzdan ishal yapici mikrop kapamazsiniz. Turk hurafelerine inanmayin.
Sakin ilac vermeyin. Barsaklardaki mikroplar atilinca, ishal ve agrilar gececek. SAKIN ishal kesici ilaclari VERMEYIN: Tamami barsak hareketlerini azaltir ama mikroplar da atilamadigi icin, ya hastalik suresi UZAR veya hastalik AGIRLASIR! Bu ilaclari sarlatan doktorlar cok severler. ASLA; antibiyotik vermeyin, zira kakalarin arasindaki bakterilere antibiyotikler erisemezler. Antibiyotikler, sadece damar dokusu olan bolgelerde etkili olabilirlar. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 09 Eki 2023 Saat 21:56 |
|
![]() |
|
Nilumay
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Eki 2023 Saat 20:44 |
|
Hocam sagolun zaten sizi takip ettigim icin boyle durumlarda ilac vermiyorum hic. Birde hocam bebegikin surekli burnu aktigi icin burun alti cok kizarik nemlendirico suruyorum ama iylesmiyor. Surekli kasiniyor cok rahatsiz ediyor tahris olmus burun kenarlari ne surmek lazim hocam
|
|
![]() |
|
Nilumay
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Eki 2023 Saat 21:18 |
|
Hocam sagolun zaten sizi takip ettigim icin boyle durumlarda ilac vermiyorum hic. Birde hocam bebegikin surekli burnu aktigi icin burun alti cok kizarik nemlendirico suruyorum ama iylesmiyor. Surekli kasiniyor cok rahatsiz ediyor tahris olmus burun kenarlari ne surmek lazim hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Eki 2023 Saat 21:58 |
|
Her hangi bir krem olabilir.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|