|
Kaka |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Gunes05 ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 744 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Eyl 2023 Saat 19:05 |
Dr bey Kızım 7 yaşında okullar yeni başladı yeme düzeni değişince kaka düzenimiz değişti dün 3. Günde kakasını yaptı.1 kere okulda yapmış evde de yaptı
Çok yumuşak bir kakaydı ve fırçayla temizlerken suyun üstünde bir tabaka oluştu Bugün okuldan gelince tekrar yaptı yine yumuşak kıvamda ama yine bir tabaka oluştu.fırçayla temizlerken sanırım parçalanınca çıkıyor. Yedikleriyle mi alakalı acaba doktor bey Çocuğun bir şikayeti yok
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118611 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yedikleri ile ilgili.Önemli bir şey değil.
3 günde bir yumuşak kaka yapabilir.
|
|
![]() |
|
Gunes05 ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 744 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lifli şeyler vermeye çalıştım yediği şeyler azaldığı için düzeni değişeceğini tahmin etmiştim zorlanmadan ve yumuşak yaınca sorun etmedim ama suyu kaplayan o tabakayı anlamadım
Bu hafta renkli yağlı şeyler tüketmedi evde pazartesi sadece tencere yemeği yedi salı balık çarşamba ızgara yedi okulda sanırım makarna pilav yoğurt tarzı yiyor Yağlı renkli tencere yemeği yemediğinde olabilir mi? Birde gaitada yağ olma ihtimali varmı doktor bey ? çünkü parlak çamurumsu bir tabaka gibi.suyun üstüne kimyasal sprey sıkınca dalga dalga olur o görüntü gibi
Düzenleyen Gunes05 - 21 Eyl 2023 Saat 23:08 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118611 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ek gıda başlayınca; günlük süt ve sütlü gıda toplamı 600ml'nin altına inmesin. Gerekirse, ek gıdayı azaltın.
Kakayı da takip edin, hastalık olsa, devamlı olur. Okuldaki yemeğine "sahte" bir gıda karışmış da olabilir.
|
|
![]() |
|
Dr bey 10 gündür ara ara görüyoruz yağ damlacıkları turuncu mu olur? Kızım hafta içi 2,3 günde bir yapıyor kaka hafta sonu günde 2,3 kez yapıyor suyun üstünde kimyasal birşey damlamış gibi bir görüntü var Gökkuşağı gibi ara ara parçalı yapıar oluyor ama turuncu değil ne yapmalıyız geçmeyince endişeleniyorum.bugün 2. Kakası çok yumuşak sosis kıvamında değildi ve krem rengi kalıntılar vardı klozetin içinde
7 yasında 25 kilo 125 boy
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
O gordukleriniz, kakadan degilde, tuvalet temizliginde kullandiginiz urunler nedeni ile de olabilir.
1- Siz ayni tuvaleti kullandiginizda tekrar bir inceleyin bakalim, ayni manzara oluyor mu? 2- Parmak boyasi veya oyun hamuru yemis olabilir mi?
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 30 Eyl 2023 Saat 20:18 |
|
![]() |
|
İnceledim doktor bey bakıyorum benimkinde yok
Bağırsaklarda peristaltik hareketlerde bozulmadan dolayı emilimi bozulmuş olabilir mi? 10 güne kadar hergün 1 defa düzenli kakaya çıkan çocuktu okula başladı kaka düzeni değişti 3 gün yapmayıp 3. 4. Günde 3,4 defa yapıyor ve genelde iyice yumuşak olan son kakalarda daha çok oluyor bu görüntü Mesela sabh ilk kakada çok hafifti ve sosis kıvamında kaka öğlen yaptığında püre kıvamında kaka ve bahsettiğim şekilde açık renk kaka yaptı Yağdan şüphelenmeli mi yoksa bağırsakları düzenemi sokmak gerekir? Başka şikayetiniz yok hemogram demir demir bağlama b12 folik asit yeni bakıldı sorun yok biyokimya bakılmamıştı Okulda boya kullanıyorlar ama olsa bile bunun etkisi 10 gün sürer mi?
Düzenleyen Gunes05 - 30 Eyl 2023 Saat 21:07 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Cocuklarda: B12 ve Folik asit( sanki hamile!!!!!!!) bakilmasi sarlatanliktir.
Kilo kaybi yoksa, hastalik degildir. Kilosunu takip edin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|