Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kendim için
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kendim için

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Rosenes Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 104
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Rosenes Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kendim için
    Gönderim Zamanı: 08 Ağu 2023 Saat 19:59

Merhaba Hocam öncelikle sağlığınız sıhhatiniz yerindedir umarım.. Size danışmak istediğim bir konu var

Yaklaşık 9-10 yıldır ayak baş parmağımın Tırnağında mantar var. Emzirme ve doğumlardan ötürü sadece tırnak solüsyonları kullanmıştım. Uzun süredir de tavsiyenizle trosyd jel kullanıyorum.geçen yıl gittiğim doktor bir hap ve bir iki krem vererek tırnağın çekilmesi gerektiğini söyledi ama ben size de danışarak çektirmedim. Hapın ismini hatırlamıyorum ama 3-4 hafta kullandım. Onun dışında bu durumla ilgili hap kullanmadım. Birkaç hafta önce mantarlı tırnağın bakımını yaparken tırnak etine epey bi zarar verdim ve iltihap akmaya başladı. Bu sebeple gittiğim cildiye doktoru fucidin krem ve değerlerime baktıktan sonra da görsellerdeki ilaçları verdi.

Bu hapın karaciğere zarar verdiğini duymuştum. Bu sebeple size danışmadan kullanmak istemedim. Kullanmalı mıyım? Kullanacaksam da en fazla ne kadar süre kullanmalıyım ve karacigerim için zaman zaman değerlerime baktırmalı mıyım? Çok uzun oldu hakkınızı helal ediniz. Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim 

Rose
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120174
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ağu 2023 Saat 10:27
Bu kadar BASIT bir enfeksiyon icin bu riske girmenin bir anlami yok! 
Trosyd tirnak jeline devam edin. iltihap varsa; Batticon surun. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.