|
kramp girmesi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
chora
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: kramp girmesiGönderim Zamanı: 12 Tem 2023 Saat 11:38 |
|
2015 doğumlu 129boy / 22-23 kilo civarı kızım bacaklarına kramp girmesinden şikayetçi özellikle otururken yada havuza suya girdiğinde birden yürürken de olabiliyor (ovuşturma durup bekleyerek yada baş parmağını öne çekerek bende de işe yarıyor bu yöntem anlık geçirmek için yaptıklarımız )fakat bir şey mi eksik sebebi nedir olamaması için yapabileceğimiz bir şey var mı ?mesela hamile iken ben magnezyum kullandım yi gelmişti .Çocuklara yapılacak birşey var mı hocam sık olmaya başladı malesef .
cevap için şimdiden tşk ederim ,fazla vaktinizi almamak adına önceden yazmak istedim.......
|
|
|
sevgiler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Tem 2023 Saat 12:32 |
|
Eğer kramplar sık oluyorsa; Magnesium kullanılabilir.
|
|
![]() |
|
chora
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Tem 2023 Saat 12:45 |
|
çocuk için ne kullanabilirim hocam ventura diye birşey var kasa yanına konulan tarım bakanlığı onaylı bir ürüne benziyor .ben kadın doğum doktoruma yazdırmıştım normal ilaç sağlık bakanlığı onaylı ......Çocuk için sizin bildiğiniz bir ilaç var mı hocam ......
magosit 365mg(605.33magnezyum oksit içerir)30 tablet magnezyum var evde berko ilaç firmasının ...kendime yazdırmıştım . bu marka yada başka çocuk için şurup varmıdır acaba?
|
|
|
sevgiler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Tem 2023 Saat 18:07 |
|
Türkiye'deki ilaç isimlerini bilmiyorum.
Hangisi varsa onu kullanın.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|