|
Kol hassasiyeti |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Glnrkzy
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kol hassasiyetiGönderim Zamanı: 08 Tem 2023 Saat 05:15 |
|
Kadir bey iyi günler.
Oğlum 27 aylık 16 buçuk kilo. Biraz toplu bir bebek. Bu akşam 10 da yolda yürürken elimizi tutuyordu. Biraz durduk ve kendini yere saldı oyun yapar gibi o refleks ile tuttum kolunu. Biraz daha gidince bir çıt sesi duydum yine elini çekti o esnada. Ağlamadı tam olarak ama huysuzlandı. Parka yaklaştık. Oyuna dalınca ne yapacak diye baktım.. Salıncağa bindi sağ elini kullandı tutarken ama çok sert değil. Yolda yürüdü. Bazen keyfi yerinde bazen yine huysuz. Eve geldik ve baktım şişlik morluk yok. Birşeyler yesin dedim. Sağ eli kullanmadı. Kaşığı sağ eline verdim ağzına götürdü ama zorla yine ağlamaklı oldu. Uykusunda sağdan sola dönmek isterken uyanıp ağlıyor ama feryat figan değil. Uykusunda ve emzirirken parmakları ile tek tek oynuyorum sağ sol ileri geri.. Elimi tutuyor. Ama dirsekten katlayıp omuzu biraz kaldırınca acı çekiyor belliki Daha önce ilk çocuğumda cıkık yaşadım ki mümkün değildi uyuması vs. Birde yolda yürürken sağ omzunun aşağıda olduğunu farkettim. Uykusunda dahi kafasını kaşımak için sadece sol elini kullanıyor. Tatil beldesindeyiz ve bulunduğumuz yerde ortopedi doktoru yok malesef. En yakın şehir hastanesi de 100 km uzaklıkta. Doktora götürmek için bu tablo kafi midir. Yoksa muhakkak şişlik, morluk mu olmalı. Çünkü hiç yok morluk ve şişlik saat sabah 05:00 oldu. |
|
|
Her şeyin başı sağlık
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Tem 2023 Saat 08:10 |
|
Omuz çıkığı DEĞİL! Dirsek çıkığı olabilir ama "Düz eklem" olduğu için tekrar yerine oturur. Herhangi bir şey
gerekmez, 3-5 günde düzelir.
|
|
![]() |
|
Glnrkzy
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Tem 2023 Saat 10:32 |
|
Çok teşekkür ederim Kadir bey
Hafif tedirgin ve hafif acısı var sanırım ama düne göre daha iyi kolunu kaldırıyor iki elini birleştirir tutuyor. Koltuğa vs çıkıyor
|
|
|
Her şeyin başı sağlık
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|