|
Tam yağlı yarım yağlı süt |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Sevday
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 05 Eyl 2018 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 180 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Tam yağlı yarım yağlı sütGönderim Zamanı: 16 Mar 2023 Saat 03:23 |
|
Kadir bey merhaba, kızım 7 aylık 8 martta ki kontrolünde 8000gr çıktı boyunu ölçmediler sağlık ocağında ama önceki ay 69cm 7300gr Di.. Kızıma sütü sağarak verdim bi türlü almadı memeyi. Uykuda veriyordum 4-5.aya kadar sonra iğrenir gibi attı büyüdükçe uykusundada almadı hiç artık.. Bu yüzden 5.ayından beri sütümde azalma olduğu için ek olarak normal süte geçtim sizin de tavsiyenizle, günde nerdeyse en az 600 ml içiyor normal sütü.. ancak tam yağlı süt kabızlık yaptı çok sert oldu baya zorlandı yaparken .. Sonra yarım yağlı süt vardı evde bi gün onu verdim ertesi güne kadar, kabızlığı düzeldi.. Yeniden tam yağlı verdim yine eski haline döndü kabızlık oldu ben de artık geçen aydan beri yarım yağlı süt veriyorum kilo alımını düşürür mü diye beklerken geçen aydan bu aya 700 gr almış ek gıda yok sadece arada bi iki kez yoğurt verdim azcık.. Ne zamandır size sormaya fırsatım da olmadı yarım yağlı kullanmamıDa bir sıkıntı varmı?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Mar 2023 Saat 03:26 |
|
Hayret! Esasinda yag orani arttikca, kabizlik azalir! Sizde tam tersi olmus.
Yok, bir zarari olmaz. Madem buna daha iyi uyum sagliyor, bu sekilde devam edin.
|
|
![]() |
|
Sevday
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 05 Eyl 2018 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 180 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Mar 2023 Saat 06:38 |
|
Tamam teşekkürler, yarım yağlı ile devm ediyoruz zaman.. Bir de bu süte geçtiğimizden beri gece uyku aralıkları çok kısaldı sürekli 1-1buçuk saate bi uyanıp süt istiyor 100ml yakın içiyor tekrar uyuyor.anne sütü içtiğinde de aynı miktarları içerdi uyku aralarında ama daha uzun süre uyuyordu 3-4 saatten önce uyanmazdı.. . Acaba yarım yağlı diye tok mu tutmuyor, gece beslenmesi için mama alıp sadece geceleri versem mi uyku aralarında nasıl bir çözüm olabilir kadir bey?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Mar 2023 Saat 18:07 |
|
Olabilir. Miktari arttirmayi deneyin.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|