|
alerji testi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
sudek
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: alerji testiGönderim Zamanı: 02 Ara 2022 Saat 18:47 |
|
hocam nerdeyse 3 ay olacak öksürük, krup, orta kulak iltihapı. 1 haftadır o saçma sapan ilaçları bıraktık sizi keşfettikten sonra zaten iyi gibiydi. dediklerinizi de yapıyorum coldmix illadin damla limon bal. bu gece yine krup atagı geçirdi birden bire. gün boyu gayet iyiydi gece yine birden atak geçirdi hocam 😞😞. decort adrenalin verdiler. şimdi burnu tıkanık sürekli nazal, serumla açık bırakmaya çalışıyorum ama saat ilerledikçe öksürük yine artıyor. 1 haftadır koyu yeşil ken şimdi yine şeffaflaştı balgamı. alerji testi yapmayı düşünüyorum hocam deri, kan ne önerirsiniz. hangi testleri yapayım. lütfen çok yorulduk abartısız 3 aydır bitti kurtuldu derken bi ileri krupla perişan oluyoruz. hangi kan testi ve alerji testi yapalım hocam. lütfen 🙏🏻 herşeyi yapmamıza ragmen yine aynı ve artık cok korkuyoruz. 5 yaşında 24 kiloydu ve kilo vermeyede başladı 21 şuanda
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Ara 2022 Saat 19:46 |
|
NE allerjisi!! Baya bir sahtekar Turk doktorlarinin etkisi altinda kalmissiniz.
Sirf Gripler uzun surdugu icin ve tedavilere cevap alinamdigi icin, ASLA Grip teshis etmezler ve tamamina Astim veya Allerji derler. Sakin bu soytariara kanmayin, para kaptirmayin. Bildigin Grip!!!! NE testleri?? Simdiye kadar yaptirdiklarininiz NE HAYRI OLDU? Bu yasina kadar cocugunuza hic Grip tanisi kondumu? Eski soru-cevaplari bugunden geriye giderek okuyun, bu sahtekarlarin yaptiklari dolandiriciliklari daha iyi anlarsiniz. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|