|
Çanak ve göz kızarmaso |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Nilumay ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kas 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 110 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Kas 2022 Saat 12:27 |
Hocam merhaba oğlumu sizinle büyüttüm şimdi 4 aylık bir kızım var 3 kilo 49 cm doğdu şuan 6.600 kilo 63 cm hocam sağ gözü doğumdan itibaren çapaklandı burdali cevaplarınızdan okuyup damla aldım damlayı kullandığım sürece geçiyor bırakınca yine başlıyor şindi göz çevreside kıpkırmızı çember gibi resmini ekliyorum hocam sürekli damla mı kullanacağım ne yapmam lazım hocam kozarıklık çember gibi bütün gözünde üst kapağında da var.
|
|
![]() |
|
Nilumay ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kas 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 110 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Düzenleyen Nilumay - 30 Kas 2022 Saat 12:32 |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Resimler acilmiyor, gerek de YOK.
Bu sekil tekrarlamasi, "Goz yasi kanalinin" kapali olmasina baglidir. Tekrar oldugunda, Tobresed ile Iliadin damlayi beraber kullanin. 1 gunde iyilesse bile 5 gun her iki damlaya devam edin. Once sirt ustu yatar durumda, Iliadin damlalarini yapin ve iki parmagiziniz ile 5-6 kere cimdikler gibi burun kokune sikarak masaj yapin. Arkasindan, Tobrased damlatin ve tekrar ayni sekilde masaj yapin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 30 Kas 2022 Saat 18:41 |
|
![]() |
|
Hocam sağolun cevabınız için zatem burdan okuyup tobresed almıştım illadini burnuna damlatıcam değil mi hocam 4 aylık kaç damla yapmalıyım?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet. Iliadin DAIMA buruna damlatilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|