|
İştahsız kusma |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
yagmurb
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 12 Tem 2017 Konum: türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 496 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: İştahsız kusmaGönderim Zamanı: 21 Ağu 2022 Saat 23:47 |
|
Merhaba kadir bey kızım 40günlük doğum kilosu 2900 45 cnt 1 aylık kilosu 3500 52 cnt di. Üç gün önce emmesi düştüğü için mama destegi yaptım g0nde 2 kere mama verdim iki gündür ağzının içi dişeti damakları sarı yemesi çok azaldı mamayı bile 60 ml zor içiyor bol kusuyor fazla çıkıyor tazikli dısa tasan kaka var gazlı sesli bir kaka ve asırı gazdan kırmızı top gibi oldu doktora götürelim i burnu akıyor bir haftadır günlük banyo ile açıyoruz. Ateş hiç olmadı alttan çok pırtlıyor gazını s0rekli alıyorum gekliyor ama bitmiyor gazı bizi korkutan iştahsızlık ve kusma kusması süt olarak geliyor ypgurt degil
Düzenleyen yagmurb - 21 Ağu 2022 Saat 23:50 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Ağu 2022 Saat 08:38 |
|
"cnt" NE???
Aldığı kilo gayet iyi. Memede kalış süresi her geçen gün daha da kısalır ve 2-3 dakikaya iner. Bu sizi sakın aldatmasın. Siz kakasına bakın. Aç kalıyorsa; sert ve top-top kakalar yapar. Yetrli besleniyorsa; altın sarısı renkte, hardal kıvamında kakalar yapar. Aşırı beslenirse, sarı renk, yeşil renge döner. İlk sayfadaki "Yeni Doğan Bebek Özellikleri" makalemi okuyun.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|