|
Hocam tansiyon kendim için |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ahmetsaid ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 400 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ahmetsaid
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Tem 2022 Saat 21:56 |
37 yaşında bayanım bugün ensemden çok siddetli bir baş ağrısı yaşadım eczanede yurudkten bir dakika sonra ölçülen tansiyon 14/ 9 çıktı şu an tekrar ölçtüm 11.8/8.9 çıktı hocam küçük tansiyon düşmüyor şiddetli baş ağrım geçti fakat hala sersemlik var başımda bu durumda ne önerirsiniz hocam talesemi tasiyicisiyum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118634 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aşırı sıcakta kaldınız ise yapabilir. İstirahat edin, bol sıvı alın, tuzlu gıdalardan uzak durun.
|
|
![]() |
|
Ahmetsaid ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 400 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ahmetsaid
Hocam gece geç yattım kızım yataktan düştü onunla uyudum yatakta rahat değildi acaba uykusuzluk mu yaptı kalktığımda ağrı ile uyandım şiddetlendi annem tansiyon hastası ben tansiyon hastası olduğumu anlamak için doktora gideyim mi hocam evde alet ile ölçüm yapıp takip edeyim mi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ahmetsaid
Hocam küçük tansiyon hala 9.3 o düşmüyor büyük düşmüş neden acaba
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118634 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ev içi düşmelerde hiçbir şey olmaz. Hiç mi yazılarımı okumadınız?
Tansiyonun düşmesi için, sizin biraz sakinleşmeniz lazım. Akşamları 1 tablet Atarax alın.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 21 Tem 2022 Saat 08:08 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|