|
Gelişim. |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
kzykzy
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Gelişim.Gönderim Zamanı: 19 Haz 2022 Saat 08:57 |
|
Hocam merhaba. Oglum 3yas 3aylik. Doğum 1.200gr 42cm boy 29cm bas çevresi. Prematüre 33haftalik doğdu. Tam 3 yaşındayken 12.0kg 93cm boy idi. Anne sütünü kestim 2ay önce. Suan ki kilosu 11.5 kışın çok fazla grip oldu . Sut iciremiyorum et yiyor yemesi cok cok kotu degil ama kilo almıyor hocam vitamin versem olur mu ne önerirsiniz. Çolak testi negatif çıktı. Aşırı zayıf bir çocuk cok canim sıkılıyor gördükçe
|
|
|
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Haz 2022 Saat 12:29 |
|
1,200 gram doğmuş bir çocukta, 3 sene sonra; "Kilo eksiği" var diye Çöliak aramak, dünyada bir tek Türk
doktorlarının yapabileceği bir ahmaklıktır. Süt yerine, yoğurt, dondurma, peynir şeklinde vermeyi deneyin. Şu andaki beslenme ile sadece karnı doyar, büyümesi yavaş olur. Sütü soğuk verin!
|
|
![]() |
|
kzykzy
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Haz 2022 Saat 17:19 |
|
Hocam her yolu denedim soğuk da verdim sadece buskivi ıslatıp yedirebiliyorum biraz.dondurma yemez mi bir çocuk yemiyor sadece cikolata yiyor bayıla bayıla ama çikolatalı süt içmiyor. Peynir yemiyor yoğurt az yer ama günlük vermem gereken miktara bakınca bunlar çok az.yumurtanin beyazını yiyor sarisini yemiyor . Bu zayıflığı beni korkutuyor hocam kilo almayı bırakın daha yarim kilo vermis
|
|
|
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Haz 2022 Saat 18:34 |
|
Sipraktin şurup deneyin. 5 gün, günde:2x1 ölçek verin.
Sonucu konuşalım.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|