|
Çene Eklemi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Burcu87
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Çene EklemiGönderim Zamanı: 05 Haz 2022 Saat 04:57 |
|
Hocam kendim için size danışmak isterim. Birkaç senedir sol çene eklemimde çiğneme veya uyku esnasında kilitlenme oluyor, eklem kayıyor ses geliyor tam açıp kapatamıyorum ağzımı. Şiddetli ağrı oluyor birkaç takır tukur sesinden sonra düzelip yerine oturuyordu. 3 sene önce Çapa Diş bölümünde gece plağı yapıldı kullanmam için fakat dişlerim aşırı çapraşık olduğundan iyi yapamadılar. Çene cerrahı ve ortodontist eşliğinde ortodonti tedavisine başladım 5 aydır devam ediyor. 5 ay içinde birçok kez tekrarladı bu durum ve doktorum önemsemedi açıkçası. Tedavi bittikten sonra gece plağı yaparız en fazla dedi ve geçiştirdi. Şuan gece uykumdan uyandım tamamen kilitlenmiş eklemim. Çenemi açmaya çalışıyorum açılmıyor sola kaydırınca açılıyor, çok acıyor aynı zamanda. Bununla ilgili alternatif tedavi yaklaşımı var mı ne yapmalıyım? 35 yaşında kadınım bu arada.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Haz 2022 Saat 08:48 |
|
Bir Diş Hekimliği fakültesine gidin.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|