|
Sırt Ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
adecen ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağu 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 98 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Oca 2022 Saat 20:55 |
Kadir Bey merhaba. Dün sabah uyandığımda sırtımin sağ tarafinda batma şeklinde bir agri vardı ve bütün gün sürdü. Ara ara derin nefes alirken de aynı batmayi hissettim. Kas gevşetici ilaç ve krem kullandım ve hafifledi. 7 ay önce pnömotoraks geçirdiğim icin ilk basta cok endişelendim. Ayni durum mu oldu diye ama nefes darlığı yaşamadım ve o zamankine göre daha katlanılır bir agri su andaki. Ve bu sabah kalktığımda oldukca azalmıştı ağrı. Pnömotoraks olsa cigerde az sönme olursa bu sekilde birkac gun dayanilabilir mi yoksa kotulesir miydim? Ayni seyleri yasamaktan cok korkuyorum o yüzden hastaneye gitmeye bile korkuyorum. Ama icim de rahat değil. Yakin zamanda grip de geçirdim. Acaba bu sizin bahsettiğiniz yan ağrıları olabilir mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118579 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"Yan agrisi" denilen ve bazi griplerde gorulen bir durum.
Agri cok olursa, 2 tablet Novalgin(veya Geralgin-M) alin. Gunde 6 taneyi gecmeyin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|