|
Covid |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
melmus
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: CovidGönderim Zamanı: 29 Ara 2021 Saat 23:23 |
|
Hocam iyi aksamlar perseme gunu 9 yas oglumda griple yani burun tikanikligi ile bas agrisi oldu ve haftasonu dahil bas agrisi gecmedi engel olmadi oyununa ama basi agridi hep sonra benimle yatti bende sabaha burun akintisi ile uyandim pazartesi gunu ve vcud agrim bas agrim oldu gribe uyguladiklarimi uyguladim bugun 3.gun bugun biraz vucud agrim azaldi esimde 2 saat once koku alamiyorum dedi hocam sanirim covidiz ama test yaptirmak da istemiyorum suan agrilarim azaldigi icin acaba bitmeye yakinmi virus kucuk oglumda sukur bisey olmadi buyuk oglumda iyi sadece esimde burun tikanikligi ve koku tst kaybi var bende az bir vucud ve bas agrisi var asiliyiz hocam 2 biontech acikcasi oglum okulada gidip geldi bilemedik cunku bulas yapmis olur mu m askesini cikarmaz hic...ve bizim gibi sanirim bir suru insan var bilmeden ise ve okula geliyorlar illa test vermem zorunda miyiz hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Ara 2021 Saat 02:57 |
|
Pratik bir degeri yok.
Grip icin ne yapiyorsaniz, Covid icin de aynisini uygulayin.
|
|
![]() |
|
melmus
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Ara 2021 Saat 07:54 |
|
Tamam hocam cok tesekkur ederim ikinci oglumda sizi buldum ve 5 senedir biz ilacsiniz ates dusurucusuz evimde hicbir ilac yok parol ve yara kremi haric cok sagolun belkide bu sekilde atlatmamiz ilacsiz bunyemiz alistigi icin insaallah boyle gecer suan normal hayatimoza devam edebiliyoruz cok sukur cok sagolun
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|