|
Kafası karışık anne |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Gunes05
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kafası karışık anneGönderim Zamanı: 02 Ara 2021 Saat 11:47 |
|
Dr bey daha öncede sizinle bu konuyu konuştuk.mukuslu kaka konusu
Ara ara mukus gördüğümü söylemiştim kilo ve boy oranı normal 5 yaş 3 ay 19.9 gr 114 cm kızım. Kafam okadar karışık ki kaka da mukus gördükçe çok üzülüyorum 4 gündür kızım evde günde 2 kere kaka yapıyordu ve mukus hiç görmedim dün okula gitti kaka yapmadı bugün yapti 2. Günde kaka yumuşak sert değil ama yine beyaz renkli mukus var. Cocuk gastroentoloji çolyak baktı neg sonuçları. Bagirsaklardaki yaralardan kaka bekledikçe mukus salginabilecegini soyledi ve girişi kolonoskopiyle bakmak gerekebilecegini söyledi.ben takip etmek istediğim için bir süre bekleme kararı aldım. 2. Gün kakada yani bekleyen kakada mukus sebebi ne olabilir?(kaka sert degil) Bağırsaklarda olan yara mukus yaparmi kolonoskopi yaptırmak gerekli mi sizce? Mukus gördükçe çok üzülüyorum birsey var korkusu beni mahvediyor lütfen yardım edin
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Ara 2021 Saat 18:34 |
|
Siz bu sekilde ugrasmaya devam edin, bakin basiniza ne isler acilacak.
|
|
![]() |
|
Gunes05
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Ara 2021 Saat 18:41 |
|
Niye böyle söylüyorsunuz doktor bey mukus gözle görülür oldugunda önemlidir deniliyor.1 ay önce grip oldu çok ağır bir başladı mukus ara ara duzeltemedik.sizin kadar bilgiye sahip değilim korkuyorum sadece sizden yardım istedim.korkutuyorlar anne olarak üzülüyorum bende.yardimci olsanız size guvenmesem gerçekten ihtiyacım olmasa yazmazdim
|
|
![]() |
|
Gunes05
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Ara 2021 Saat 11:18 |
|
Siz yediklerine alakalı diyorsunuz ama ben anlamıyorum yediği mi dokunuyor bağırsak tepki mi veriyor yoksa yediklerini mukus olarak mi çıkarıyor bu beyaz gözle görünür mukus zararsız midor bu soruların cevabını buluyorum
Genelde bekleyen kakada oluyor dün 2. Kakasinda mukus yoktu
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|