|
Sabahları burun akintisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gamzefeyzullah ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eki 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 38 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gamzefeyzullah
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Eki 2021 Saat 10:03 |
Hocam merhaba,oğlum 6 yaşında.eylulde okula başladı ,iki hafta önce burun akıntısı vardi koyu tam geçti derken okula gitti 3. Gün tekrar akmaya başladı.grpler 3 4 hafta sürer yazmıştinız ,sadece sabahları 3 4 kez akiyo koyu Bi sekilde sonra akması duruyo doluymuş gibi burnunu cekiyo ama sumkurunce bisey cikmiyo,alerji de diyorlar Hocam zytrec şeffaf akıntısı olunca kullanılır demiştiniz onu vermedim hiç,şuan oğlumun durumu normal mi bu kadar uzun sürmesi tekrar etmesi yapabileceğim bisey var mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118703 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
BUGUN benzer soruyu soran; 3. ailesiniz. eski mailleri okuyun.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 31 Eki 2021 Saat 20:22 |
|
![]() |
|
Gamzefeyzullah ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eki 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 38 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gamzefeyzullah
Çok teşekkürler hocam,yakınlarım ben üzerine düşüyorum ilgileniyorum diye iyilesmiyo diyorlar,doktorda geniz akıntısına kulak kizarikligina antibiyotik balgam sivilastirici aferin verip gönderiyor,tek çocuğum , siz güç veriyorsunuz çok teşekkür ederim..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118703 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Griplerde oncelikle UZAK DURULACAK ilaclar: Antibiyotikler ve Asist gibi ilaclardir.
Asist; N-Asetil Sistein olup, ancak solunum yolu ile (ozel sekli ve cihazi var) verilirse, balgam inceltici etki gosterir. Agizdan verildiginde; Bronslarda spasm yapar ve hasta daha kotu olur, "Sahtekarligin 1. Safhasi" ilacidir. Aferin: 160mg Parasetamol ihtiva eder. Calpol veya Peditus (120mg Parasetamol ihtiva eder) ile beraber verilirse, parasetamol zehirlenmesi yapar, sonunda Karaciger harabiyeti olur. Turk doktorlari; yazdiklari ilaclarin icinde hangi maddeler var, bilmezler. SIZ dikkat edeceksiniz. |
|
![]() |
|
Ervamev ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eyl 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam iyi akşamlar. Yeni konu açmak istemedim. Şimdiden teşekkür ederim. Allah razı olsun. Kızım 2.5yaşında. Bi grip geçirdi. Burnuna hiç dokundurmuyor o yüzden serum fizyolojik kullanmadık hiç. Sabah sürekli ağladı kulağım ağrıyor diye. Hemen illiadin sıktık. Calpol verdim. Uyandığında iyi görünüyordu ama huzursuz. Bu akşam da ateşi var biraz. Şu an evde illiadin ped.0.025 var sprey bunu kullansak olur mu? Kullanabileceksek yatarken mi sıkalım damla gibi sıkınca o yöne çevirelim mi? Ateş devam ederse bactrim kullanacağım doğru mu 2x1 ölçüde.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kulak agrisi+Ates varsa, Bactrim kullanin.
Iliadin sprey; burun tikanikliginda, Iliadin damla; kulak agrisinda kullanilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|