|
prematürelerde grip |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zelalim ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 May 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 237 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Eki 2021 Saat 08:15 |
merhaba hocam, 33 haftalikken 1800gr dogan erkek ikiz bebeklerimiz var, 28 gun kuvezde kaldilar. su anda 9 aylik 8.5 kilolar. 6,5 yasinda bir de kizim var, ilkokula basladi bu sene, hastalıklar da basladi. cuma gunu grip oldu, 1 gün burun akintisi ve oksurukten sonra toparladi kendini. bebeklere de bulasti, dun burun akintisi ve oksuruk oldu, gece tikandilar, sanki paket paket sigara icmisler gibi, balgamlı dolu dolu oksurukleri, zor nefes aliyorlar. kızımı da sizin tavsiyelerinizle buyuttum hocam, ama o bugune dek hic boyle tikanmamisti, bu denli yoğun balgam oksuruk ve nefes alamama durumu yasamadık kızımda. yine tavsiyelerinizi uygulamak istiyorum ama yine de sormak istedim, kuvezde aldiklari antibiyotik ve oksijenden sebep mi bu kadar ağır geciriyorlar, seslerini duysanız sanki yaşlı tiryaki amcalar gibi her yerleri tıkalı. normal mi hocam boyle olmalari, daha bir kere bile ilac kullanmadilar kuvezden ciktiklarindan beri. sacma bir soru biliyorum ama bu kadar ağır gecirmelerine anlam veremiyorum, o yuzden sormak istedim, kuvezde aldiklari ilaclar simdi hastalığın ciğerlere inmesine yada boyle ağır gecirmelerine sebep olur mu? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118684 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ikizlere, dogumdan sonra ne uyguladilar ise, artik 8 ayda bir etkileri olamaz... Gecti o isler!
Agir gecirmeleri; Grip virusunun cinsi ile alakalidir. Oksuruk kesici ilac, allerji ilaclari veya Grip ilaclarini kullanmazsaniz, akcigerlere inmez..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|