|
12 yaşında oğlum covid pozitif |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Asliygt ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 37 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Eki 2021 Saat 23:54 |
Hocam saygılar sunuyorum. Küçüklüğümüzden beri sizinle büyüttüm oğlumu. Bugün balgamlı dolu öksürüğü vardı hemen test verdim. Akşam aradılar pozitif. Şu an ateş 38,5 ama ben ateş düşürücü vermedim. Bekliyorum. Öksürük ve halsizliği var. Burun akıntısı yok. Ne yapabilirim? Küçükken alerjik astımı vardı uzun süredir hastalanmıyorduk.
Düzenleyen Asliygt - 11 Eki 2021 Saat 00:04 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118680 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Astimi olsa idi, hayat boyu devam ederdi!!!
Oksuruk icin; Limonlu bal, ColdMix kullanin. ara ara sicak su buhari tabik edin. Yastigini yukseltin. Burun akintisi/tikanikligi olursa, Serum Fiz. kullanin.
|
|
![]() |
|
Asliygt ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 37 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam aynen dediğiniz şekilde atlattık çok şükür. Düzeldi, okula gitti. 1,5 hafta sonra yeni bir öksürükle geldi. Doktora gittik, covid değil üst solunum enf. Dedi, bunu da 5 gün geçti ve sadece sizin engin önerilerinizle geçirdik, şimdi balgamlı öksürük ve yoğun kıvamlı burun akıntısı var. Halsizlik falan kalmadı. Bugün kontrol amaçlı kan tahlili verdik. Sonuçlarını ekliyorum hocam. Bir baksanız Allah rızası için.. Koyu renkle yazılanları yazdım sadece. Diğer değerlerin hepsi normal Hocam
Crp 1,32 Sedimantasyon 1 saat 26 Neut% 31,3 Lym% 56,8 Neut# 1,48 B12 195 Hocam balgamı öksürüğü hala devam ediyor. Normal mi hala devam etmesi? Filme gerek var mı sizce? Saygılar Düzenleyen Asliygt - 09 Kas 2021 Saat 18:49 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118680 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
WBC: 17'nin altinda oldugu surece, Antibiyotik gerekmez..
Grip geciriyor. 2-3 hafta surebilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|