|
Sinüzit (covitten güçlü sümük) |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Nilpek
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Sinüzit (covitten güçlü sümük)Gönderim Zamanı: 02 Eki 2021 Saat 21:42 |
|
Oğlumun temmuz ayında başlayan göz iltihabı agız kosusu ve yoğun burun akıntısı var. Uyandığında afedersiniz avuç avuç burnundan mukus temizliyoruz. Ateş öksürük yok. Renk değişiyor koyu yeşil oluyor sarı oluyor şefaf oluyor. Agustosta tatile gittik deniz suyu sayesinde çok büyük oranda temizlendi hafifledi derken Eylül ayı da tekrar çok yoğun bir şekilde atış oldu bütün gün bu unu çekiyor ve hapşuruyor. Eylül sonu göz iltihabı ve burun akıntısı arttı Dr a götürdüm sinüzit denildi agumentin es kullandık hafifler gibi oldu ilaç bitti 2 gün sonra yine atış oldu. Kontrole gittik bu sefer azitro kullandık aynı şekilde hafifler gibi oldu. İlaç önceki gün bitti fakat bugün yine artış oldu. Bazen illadin sıkıyorum. Zadevitalin nigefix sıkıyorum. Oğlum bu sümük covitten güçlü bir türlü geçmedi bıktım yeter diyor. Kadir bey tedavi için tavsiyeniz ihtiyacımız var.
|
|
![]() |
|
Nilpek
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Eki 2021 Saat 21:45 |
|
Kadir bey oğlumun bağışıklık değerleri maalesef normalin altı da. Alerji polikiliğinde alerji testlerinde yapıldı bir şeyeallerjisi çıkmadı az önce yazmayı unuttum kusura bakmayın şimdiden teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Eki 2021 Saat 18:57 |
|
Yasi kac??
|
|
![]() |
|
Nilpek
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Eki 2021 Saat 20:09 |
|
5 yaşında
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Eki 2021 Saat 06:58 |
|
Bagisikliginda bir problem yok.
5 gun, Iliadin damla, gunde:2x2'ser damla sirt ustu yatar durumda damlatin. Sonrasinda , gunde:4x 10'ar damla Serum Fiz. , 1 hafta damlatin.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|